Снимка: БГНЕС

Среднощен скандал се разпали между Кирил Петков и ГЕРБ в социалните мрежи. А всичко започна с публикация на съпредседателя на ПП, която разгневи дори и МРРБ.

В нея обещава, че ще има напредък по републикански път I-1 "София-Владая-Перник" в участък от км 275+763 до км 282+460 и от км 285+500 до км 287+000 след среща с шефа на АПИ. От МРРБ бързо отговориха, че няма да са "политическо игрище" и се противопоставят на "опитите на политически лидери и партии да използват институцията и нейните агенции за манипулация с цел политически дивиденти".

Постът не остана незабелязан от депутатът от пернишкия 14 МИР Георг Георгиев, който отговори: "Кириле, не се излагай. Когато сме говорили за реверсивно движение, ти Перник още не знаеше къде е!", отговори му в пост с колаж Георгиев.

Очевидно тормозен от безсъние, Кирили Петков след това публикува нов пост, който този път атакуваше лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Бойко, трепериш ли? Губиш ли почва под краката? Борисов звънял в късните часове на нощта по министерствата на служебното правителство, с което той уж нямал нищо общо. Резултатът от изплашеният Бойко и неговите министри може да намерите във фейк сайтовете тази нощ. За разлика от теб, Бойко, аз бях в АПИ днес, защото ми пука за хората в Перник, а ти си бил за риба."

Тук пък се намеси ПР-ът на Борисов, цитирайки публикация на "Младежи ГЕРБ"

"Прегря! А още не е започнала кампанията…  Както правилно отбелязаха Младежи ГЕРБ “Кириле, бръмбарите ли те налазиха? Забави, забави."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase