Снимка: БГНЕС

Повече от потребно е да имаме редовно правителство, за да се решават проблемите и да заработи Плана за възстановяване и устойчивост и европейските програми, каза в Мадан председателят на ДПС Джевдет Чакъров, цитиран от БНР.

Джевдет Чакъров пристигна в Мадан за разширено заседание на Областния съвет на ДПС – Смолян.

"Ще се виждаме навсякъде с хората, да ги чуем и да видим какви проблеми имат, какви потребности имат, а всички знаем, че има огромни потребностите и продължаваме да бъдем най-бедната страна в Европейския съюз. И дано предстоящите избори да минат по най-добрия начин, така че да има политическа конфигурация, която да предпостави създаването на правителство, което да работи наистина за хората в България - за всички нас. Да имаме политическа стабилност и предвидимост. Повече от потребно е да имаме редовно правителство, за да се решават проблемите, да заработи Плана за възстановяване и устойчивост, европейските програми", каза още Чакъров.

По повод декларацията за отнемане на имунитета на Делян Пеевски, председателят на движението Чакъров каза: "Декларацията е качена по сайтовете. Няма какво да добавим. Беше обсъдена с цялата група - всичките 25 членове от автентичната група на ДПС без Пеевски. Това е позицията ни".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase