Снимка БГНЕС

Един от създателите на „Продължаваме промяната”, пиар експертът Диана Дамянова, направи изненадващо разкритие за назначението на МВР-шефа Калин Стоянов.

"Трябва да припомним, че този министър, когото ругаем в момента обилно, беше наше предложение, каза Дамянова. Калин Стоянов всъщност беше предложение на Кирил Петков."

"Нещо по пътя между добрите сили и този министър се е развалило”, каза Дамянова. По думите й демократичната общност очевидно много се страхува от нечестни избори.

"Но колкото повече повтаряш, че изборите ще са нечестни, толкова повече хора отблъскваш от тях. Огромният политически ресурс трябва да се използва да се вдъхнови обществото да гласува", смята Дамянова. За нея времето на плашила свърши и с плашене на електората избирателната активност няма да се повиши.

"Голямата промяна, която беше направена, беше направена съвместно с ГЕРБ, ДПС и добрите сили, и резултатът е, че има съкратен списък за служебни министри и правото на депутатите да получават заплатите си и да се возят в служебни коли", иронизира Дамянова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase