Снимка: БГНЕС
fallback

Първия тест за Горица Грънчарова е кой ще бъде нейното предложение за МВР министър, заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, предаде БГНЕС.

"Ако е Калин Стоянов, Атанас Илков или Стоян Темелакиев, ще означава само едно: Делян Пеевски назначава министрите и в нейния кабинет", заяви съпредседателят на ПП и добави: По делата ще ги познаем!

Oще по темата
Както е известно, президентът Румен Радев назначи Горица Грънчарова-Кожарева за служебен премиер. Тя ще бъде втората жена министър-председател на България. Първата, Ренета Инджова, която бе назначена от президентът Желю Желев през 1994 г., беше не само първата жена на този пост, но и първият служебен премиер въобще след промените от 1989 г.

Малко преди президентът да обяви името на новия премиер, Димитър Главчев заяви, че се оттегля в името на политическия мир в страната. Той благодари на своя екип и заяви, че ще изпълнява длъжността до назначаването на нов служебен министър-председател.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

89

Анонимен

преди 1 месец

как кой, естествено че Калин Стоянов трябва да остане вътрешен министър. Само той е правилния човек, защото при него има справедливост. Човекът не е лъжец и не е мушеник. Вие сте тези който трябва да се махате, не той. Съсипахте държавата. А ако пък президента Радев наистина иска да махне Стоянов, наистина не съм очаквал това от него. Винаги съм мислил Радев за свестен човек. Но вече направо съм разочарован от него.

88

Анонимен

преди 1 месец

Радев и ПП отново ще фалират държавата. Няма да има вече кой да я спасява.

87

Анонимен

преди 1 месец

ПП в политиката, е сигурен провал в държавата.

fallback