Снимка: БГНЕС
fallback

"Депутатите, които се обявиха за единство на ДПС, начело с почетния председател Ахмед Доган, ще отидат на разговори с "Има такъв народ" за намирането на общи цели и приоритети за сформиране на правителство", каза Тимур Халилов.

В позицията си от миналата седмица, заявена от Джевдет Чакъров, председател на ДПС, се посочва, че това е принципен разговор, в който ще се търсят общи цели и приоритети за стабилизация и развитие на страната. В нея се изтъква, че шансът за съставяне на правителство, в рамките на този парламент е минимален, но такива разговори биха били полезни в бъдеще.

От ИТН изпратиха покана за разговор с независимите народни представители от ДПС за утре от 16:00 часа в зала 1 на Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

! До г-н Пеевски

преди 1 месец

В Бурса Турция дойдоха 6 души заедно с Джевдет Чакиров. Това са всички изключени депутати от ДПС. 1.Те молят община Бурса да дари пари. 2. Те молят за дарения и от симпатизантите на партията. 3. Казват, че с тези пари ще изгонят българите от партията. 4. Щяха да купят с пари делегатите на партийния конгрес. Преди да е станало късно г-н Пеевски, незабавно да се уволнят хората, работещи на по-ниски позиции в партията срещу вас, Тези хора готвят преврат срещу вас г-н Пеевски

34

Браво

преди 1 месец

пеевски, трябва да изгонваш всички плъхове в сградата на партията

33

преди 1 месец

Защо изпратихте в бурса , турция , онези деребеи, искат помощ ли сега ? а Питайте вашият падишах Доган Защо от 30 години само един път е отишъл в Турция? онези деребеи от 30 години хич останаха ли три дни в продължение на 30 години, в град бурса от 30 години. повечето исселници в турция не ви подкрепят няма хаир от вас.

fallback