35

! До г-н Пеевски

преди 1 месец

В Бурса Турция дойдоха 6 души заедно с Джевдет Чакиров. Това са всички изключени депутати от ДПС. 1.Те молят община Бурса да дари пари. 2. Те молят за дарения и от симпатизантите на партията. 3. Казват, че с тези пари ще изгонят българите от партията. 4. Щяха да купят с пари делегатите на партийния конгрес. Преди да е станало късно г-н Пеевски, незабавно да се уволнят хората, работещи на по-ниски позиции в партията срещу вас, Тези хора готвят преврат срещу вас г-н Пеевски

34

Браво

преди 1 месец

пеевски, трябва да изгонваш всички плъхове в сградата на партията

33

преди 1 месец

Защо изпратихте в бурса , турция , онези деребеи, искат помощ ли сега ? а Питайте вашият падишах Доган Защо от 30 години само един път е отишъл в Турция? онези деребеи от 30 години хич останаха ли три дни в продължение на 30 години, в град бурса от 30 години. повечето исселници в турция не ви подкрепят няма хаир от вас.

32

1

преди 1 месец

а Питайте вашият падишах Доган Защо от 30 години само един път е отишъл в Турция? Отговарям : защото е скрит агент на путин кгб

31

Посолството

преди 1 месец

"Време е за нова трансатлантическа сглобка на пудели,цветнополови,чалгаджии,сараи, чекмеджани,воини на светлината и пишман цоциали333тите... Целувайте ръка на губернатор КенеFFт Мърршшъв и викайте Слава Кокаине! Искаме пълно юроатланшитско мнозинство срещу намръщената Копейка!!! Щял да защитава интересите на България?!?!? Няма начин! Сглобявайте се и после очакваме всички юроатланшити на работна закуска на Козяк 16 за да получите следващите си инструкции и заслуженуте грантове!"

30

Бонго Бонго

преди 1 месец

Българина е ръсист 90 процента и оставам за различни 10 процента, които са в чужбина.Лъжа ли???Ако има грабене аванта парите не меришат нали тъй

29

Анонимен

преди 1 месец

ОТВРАТ ОТВРАТ ЛИЦЕМЕРИЕ

28

ПроСоТо

преди 1 месец

много интересно!..От една страна :-"Пеевски: ДПС няма да участва в преговори за кабинет ",от друга :-"Депутатите, обединени около Доган, ще разговарят с ИТН "...?!?!...От кога десетината отцепници начело с пр асето СА "дпс",а десетилетните депесари са "Обединените около доган" ?..

27

Анонимен

преди 1 месец

Пълен абсурд е да търсиш след 3 години общи цели с ИТН, след като си ги гледал отблизо, ама, айде пробвайте. Никой не може да загуби повече време в напразно туткане и препирни от ИТН. Изборите веднага след Хелоуин.

26

ДОГАН Е ИЗПЕРКАЛ

преди 1 месец

МАЛКОТО ИТН И ГОЛЯМОТО ДПС ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА БАЩИЦАТА "ГЕСТАПОТО" ЩЕ ГОВОРЯТ КАК ДА НИ ОПРАВЯТ.

25

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Иначе не били доганчета ;)

24

Анонимен

преди 1 месец

Търгашите дерибеи ще разговарят с ИТН

23

Анонимен

преди 1 месец

Най-богатите от ДПС-Доган , търсят за кой да се залепят ПАК!ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ ---Д-Е-Р-Б-Е-И в ДПС , и политиците им в Бг !

22

Анонимен

преди 1 месец

Нема такава държава си е придатък на Доган, нали селянч е т о Славчо дължи всичко на Павлов и Доган :))

21

На Боко Чекмеджето

преди 1 месец

68+16+17+19+7 = тиквено чалгарско рязано правителство подкрепено от Дай БГ и двуличие

20

Анонимен

преди 1 месец

ИТН, стои на по-високо място от ДПС, а ДПС само им плати, за да оцелее!

19

На Боко Чекмеджето

преди 1 месец

ИТН има офис в Доспат. И не само там из Родопите. Гласуващите за Слави да имат едно наум следващия път. След 4 години.

18

zsgsz

преди 1 месец

Краставите магарета се събраха, само изСраждане липсват още-но скоро ще получат обаждане от мАсква или жената-мъж в рушкото пАсолство и ще се курдисат на масата също!!! Сега вече на по-интелигентните от масата хора им се изясни, кой разби ДПС и грушата на ПОДполковничето Марков-другарите от ***!! Не можаха да преживеят факта, че Боко щеше да ги оНоди за пореден път отзад!!!! Но, както се казва-историята ще се повтори през октомври с по-голямо изражение в полза на ГЕРБ!! И те не са това, което хората искат-но за нашите възможности са в пъти по-добре от всички останали и вече ни писна да се

17

Смях

преди 1 месец

И за какво?

16

Анонимен

преди 1 месец

Доган не е хитрец, а се възползва от Турция.Виждате натовска Турция днес заплашва Израел с военна намеса, представете си какво готвят на Бг.Затова Доган си живее в приказка.