Снимка: БГНЕС
fallback

Дори и в религията е казано - денят е за работа, нощта е за почивка. Когато човек иска да си гледа работата, може да си я гледа. Този парламент, стана месец и половина, не прави нищо, освен да използват безплатната възможност да се изявяват по медиите. Използваме парламента за декларации, за обиди, за разделение, а не за нещо градивно, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Партиите да започнат да представят на избирателите какво ще направят. Да се имитира работа, както се имитира вече месец и половина, само за да се използва безплатната медийна реклама, ми се вижда грешно", каза още той.

Борисов опроверга, че комисиите не работят.

"Затова казвам, да отидат да си гледат партиите. Само обвинения, някой им саботира нещо", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

125

С прием евро

преди 1 месец

Унищожават В. борд, падат бариери за теглене на заеми. ГЕРБ и ДПС ще фалират България, като Гърция. Падат резерви банки за посрещане на финансови кризи, ощетени всички вложители при кризи като 2008. Обръчите от фирми на ГЕРБ и ДПС ще печелят от махане превалутиране. Българите губят, защото банките ще си увеличат ТАКСИТЕ, за да покрият загуби от Превалутиране. Губи бизнес опериращ извън ЕС. Без да ви питат силово ви обръщат валутит в евро. Блокиране на сметки от ЕЦБ, като Гърция. Безумна Инфлация

124

ГЕРБ

преди 1 месец

внесоха в Бюджетна комисия Закон за прием евро. Хора, осъзнавате ли какво се случва, Борисов и Пеевски ви обръщат СИЛОВО частни депозити паунди, франкове и долари в ЕВРО. 20 милиарда от резерва ще отидат във фирмите на ГЕРБ и ДПС, другите в ЕЦБ. Част от 48 тона злато отива в ЕЦБ, другата в ДПС и ГЕРБ. ЕЦБ ще ни блокира сметките директно. Изнесоха си кеша с правителствени самолети, а Инфлация и Тоягата на ЕС блокиране сметки като Гърция за българите. Забрана ДВГ. Финансово ро бст во на ЕЦБ идва.

123

Анонимен

преди 1 месец

Корупцията убива държавата За да се изгради и промени нещо ново трябва да се срути всичко старо Довиждане на магнитите и крадците

fallback