125

С прием евро

преди 1 месец

Унищожават В. борд, падат бариери за теглене на заеми. ГЕРБ и ДПС ще фалират България, като Гърция. Падат резерви банки за посрещане на финансови кризи, ощетени всички вложители при кризи като 2008. Обръчите от фирми на ГЕРБ и ДПС ще печелят от махане превалутиране. Българите губят, защото банките ще си увеличат ТАКСИТЕ, за да покрият загуби от Превалутиране. Губи бизнес опериращ извън ЕС. Без да ви питат силово ви обръщат валутит в евро. Блокиране на сметки от ЕЦБ, като Гърция. Безумна Инфлация

124

ГЕРБ

преди 1 месец

внесоха в Бюджетна комисия Закон за прием евро. Хора, осъзнавате ли какво се случва, Борисов и Пеевски ви обръщат СИЛОВО частни депозити паунди, франкове и долари в ЕВРО. 20 милиарда от резерва ще отидат във фирмите на ГЕРБ и ДПС, другите в ЕЦБ. Част от 48 тона злато отива в ЕЦБ, другата в ДПС и ГЕРБ. ЕЦБ ще ни блокира сметките директно. Изнесоха си кеша с правителствени самолети, а Инфлация и Тоягата на ЕС блокиране сметки като Гърция за българите. Забрана ДВГ. Финансово ро бст во на ЕЦБ идва.

123

Анонимен

преди 1 месец

Корупцията убива държавата За да се изгради и промени нещо ново трябва да се срути всичко старо Довиждане на магнитите и крадците

122

АМИ ЗАЩО ГЕРБ

преди 1 месец

НЕ ВНЕСЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ОТМЯНА НА ПРАГА В БРУТО ЗА ДЕТСКИТЕ ?

121

Анонимен

преди 1 месец

Боко, ама парламентът нощем ли работи? Не знаех

120

СИК

преди 1 месец

Толуп нали си бивш Сикаджия.Вади бухалката и ги почвай наред.

119

Барса гейт

преди 1 месец

Даже и мутрите навремето признаваха децата си официално,този гладник няма топки да го направи а как е платил млн евра за къща на любовницата си и детето си,тук се прави на мъжкар и политик а е *** крадец.С Пеевски в затвора а и с раздавача на порции от Росенец

118

Анонимен

преди 1 месец

Този от снимката РАЗДЕЛИ завинаги БЪЛГАРСКИЯ НАРОД преди 20 години. Заради алчността си СЪСИПА ДЪРЖАВАТА.

117

Анонимен

преди 1 месец

*** ти също го правиш от както си на власт клеветиш клеветиш

116

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

Какъвто е народът, такива са и депутатите ! Във всеки един вход на жилищните блокове в столицата има буквално денонощни разправии и скандали . Особено характерно е за двойките ( мъж,жена) , които тероризират особено нощем съседите си с упреци и скандали към тях, че им нарушават спокойствието. Получава се така, че " Крадеца вика , дръжте крадеца . " .

115

Тези персони

преди 1 месец

трябва да се изказват само от килията!

114

Да, прав си, Боко!

преди 1 месец

Прав си, че Народното събрание стана зверилник, че неграмотни и купени с *** гласове ***, получаващи обаче тлъстите депутатски заплати, използват трибуната за обиди, за грозни нападки и си служат с отвратителен, каруцарски и просташки език, като Тошко Африкански! Прав си Боко, Парламентът нищо не свърши, ама има виновни бе, Тикво, нали?! И основният виновник е твоята хубавица, слугинята ти Рая, проста като хамсия! Че тенекеджийката Цвета е класи над слугинята ти Рая бе, Боко!

113

Тенгри кан

преди 1 месец

Боки, ами, то вие с Гонзо гласувахте промените в Коснтитуцията, в които пшарламата да работи нон-стоп;))) Е, той работи, ама месец и половина, поне лично аз, така и не разбрах, че има Парламент, а не гробище;))) Пълна тишина се носи оттам. Затва, законодателите в наяалото на демокрацията са предвидили политическа пауза за Парламата - разпускане от президента, т.е. почивка, отдих, за да се изпусне напрежението. Политическата система е като машина, а Коснтитуцията формира начина й на работа;)))

112

Анонимен

преди 1 месец

Борисов е сервитьор на Пеевски.

111

ЛУДИЯ РУСОФИЛ 113

преди 1 месец

ПАК СЕ ПЛЮНЧИ, КАТ КАМИЛА

110

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

109

Анонимен

преди 1 месец

Ако Костадинов получи третия мандат, да предложи Мария Габриел от ГЕРБ за премиер, Корнелия Нинова от БСП за икономически министър, Джевдет Чакъров също може да получи министерски пост и ето ти една широка коалиция на националното спасение. Калоян Методиев също е добър за министър. Защо да ходим на избори? Защо Борисов да не подкрепи Мария Габриел?

108

Анонимен

преди 1 месец

НС и МС са незаконни защото има поманко от 90 % от гласа на избори.

107

Анонимен

преди 1 месец

По-добре, че като "работите" става страшно за държавата

106

USA SUPER КИРО НОФ

преди 1 месец

АДИОС ЧЕКМЕЖЕ БОИС !