Снимка: БГНЕС
fallback

С напрежение и недоволство започна седмичната програма на Народното събрание, а депутатът от БСП Корнелия Нинова се изказа остро, че в последния месец се правят само изслушвания, а резултат няма. Тя призова постоянните комисии да започнат работа.

“61 законопроекта стоят, внесени в Народното събрание, от които така лицемерно от вас обявяваните за Плана за възстановяване и устойчивост, които са ключови за държавата. Съдебна реформа! ПП-ДБ, къде са ви законите за съдебната реформа?”, възмущава се Нинова.

Председателят на Народното събрание Рая Назарян обясни, че вече има разпределени законопроекти в комисиите и когато има доклади, те ще бъдат включвани в седмичната програма:

"Тези въпроси бяха обсъдени днес на председателски съвет. Не знам защо вие не си говорите с ръководство на вашата парламентарна група”, отговори Назарян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

anonimen

преди 1 месец

ВСИЧКИ СТЕ СРАМ И ПОЗОР МАФИЯТА СПРЕТЕ ДА СЕ ПРАВИ ТЕ НА НЕЩО КОЕТО НЕ СТЕ ЖАЛКИ СТЕ НЯМА СМИСЪЛ ОТ ВАС ВСИЧКИ СТЕ ЗА ЗАТВОРА ИЛИ ОПРАВЕТЕ ДЪРЖАВАТА ИЛИ СЕ СПРЕТЕ

11

FMC

преди 1 месец

Коя беше тая? ОБСП нямат вече и телевизия дори, за какво изобщо се борят, след като евентуалните им избиратели дори не знаят каква е политиката на БСП?

10

Анонимен

преди 1 месец

"Фрапиращ е примера преди седмица - България гори, те, вместо да пратят министъра Калинов и премиера Главчев да отидат на място и решават проблемите" - Не искам, да звъча снисходително, нокакво по дяволите ще направи Главпев, ако е "на място"? Стига издребнява.

fallback