12

anonimen

преди 1 месец

ВСИЧКИ СТЕ СРАМ И ПОЗОР МАФИЯТА СПРЕТЕ ДА СЕ ПРАВИ ТЕ НА НЕЩО КОЕТО НЕ СТЕ ЖАЛКИ СТЕ НЯМА СМИСЪЛ ОТ ВАС ВСИЧКИ СТЕ ЗА ЗАТВОРА ИЛИ ОПРАВЕТЕ ДЪРЖАВАТА ИЛИ СЕ СПРЕТЕ

11

FMC

преди 1 месец

Коя беше тая? ОБСП нямат вече и телевизия дори, за какво изобщо се борят, след като евентуалните им избиратели дори не знаят каква е политиката на БСП?

10

Анонимен

преди 1 месец

"Фрапиращ е примера преди седмица - България гори, те, вместо да пратят министъра Калинов и премиера Главчев да отидат на място и решават проблемите" - Не искам, да звъча снисходително, нокакво по дяволите ще направи Главпев, ако е "на място"? Стига издребнява.

9

Анонимен

преди 1 месец

Благодарен съм на Нинова, че унищожи лявото в България :)

8

Анонимен

преди 1 месец

Нинова- никой неможе като теб- 28.8% инфлация и цени на дизела лятото на 2021г 3.90лв- справка- Фуело, но обвини ГЕРБ- няма такова падение като Баджанаците и Ниночка- Гугъл помни огромните опашки пред Кауфланд за олио- видите ли ги, значи червените пак управляват!

7

Анонимен

преди 1 месец

Нинова е коректен лидер на БСП и със своя разум не би се поддала на сегашното ляво, което чрез вредни зловлияния на Божков се опитва да повтори 97ма с цел избягване от съдебна отговорност.

6

Анонимен

преди 1 месец

Ти я гониш през вратата, тя ти влиза през комина..

5

Анонимен

преди 1 месец

Моля другарката Нинова да не позволява на намагнетизирания Румен Овчаров да завладее партията отново с подставените Зафиров и компания.

4

Бай Танас

преди 1 месец

И мен не ми е ясно за какво са тези изслушвания. Само губят времето на министрите. Да си задават писмено въпросите и калинките от министерствата да им отговарят

3

Анонимен

преди 1 месец

Че нали на председателски съвет са взети решенията за какво да говорите. От БСП също участват. Нинова поде кировата практика да протестира срещу себе си, ама важно е да се изока.

2

Анонимен

преди 1 месец

Скоро няма да правиш нищо, изхвърлят те, не искаше от Бойко и да си шеф на НС.Сега си сърбай попарата.Даже може да те изключат от БСП.Заслужено.Домъкна Радев по женски и стана тази изкуствена политическа криза.По женкси.

1

Анонимен

преди 1 месец

тази нали си подаваше оставката какво стана