Снимка: БГНЕС
fallback

Зам.-председателят на ПГ на БСП Иван Иванов смята, че настояването на ИТН да получат третия мандат не е продуктивно и означава извиване на ръцете на президента. Иванов добави, че ако мандатът получи БСП, ще направят всичко възможно той да бъде реализиран.

С оглед на ситуацията, решението е да се състави един експертен, надпартиен кабинет, а егоцентризмът да бъде оставен настрани. Иванов подчерта, че е време да се мисли държавнически.

"Да се намерят общи допирни точки между политическите сили. В тази ситуация би трябвало да разговаряме с всички и ще го направим", добави Иван Иванов пред БНТ.

Той коментира тежката обстановка с пожарите в страната така: "Мащабите на пожарите са изключително големи, необходима е координирана стратегия по отношение на техника и подготовка на персонал. Не се инвестира в кадрите".

Според Иван Иванов е важно да бъдат дадени отговори по какъв механизъм ще бъдат изплатени средствата и достатъчни ли са.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Алекс

преди 1 месец

Дали ще го даде на БСП или ИТН е без значение.И двете са с по един файтон депутати и правителство не могат да направят.И двете формации ще имитират някаква дейност с цел по-дълго да си получават дебелите депутатски заплати.

20

До 12

преди 1 месец

А кажи какво пише в кратките справки за мутрата Бойко Методиев Борисов или за друга която и да е останала жива мутра нещо лошо има ли смелост някой да напише ?

19

До 18 алоо

преди 1 месец

Младежите на 18 г. в Бг 1989 вече бяха обработени и подготвени от БКП за МУТРИ, които веднага след 89 сформираха групировките и започнаха рекета и сплашването на народа за да бъде и до днешен страхлив и покорен !

fallback