21

Алекс

преди 1 месец

Дали ще го даде на БСП или ИТН е без значение.И двете са с по един файтон депутати и правителство не могат да направят.И двете формации ще имитират някаква дейност с цел по-дълго да си получават дебелите депутатски заплати.

20

До 12

преди 1 месец

А кажи какво пише в кратките справки за мутрата Бойко Методиев Борисов или за друга която и да е останала жива мутра нещо лошо има ли смелост някой да напише ?

19

До 18 алоо

преди 1 месец

Младежите на 18 г. в Бг 1989 вече бяха обработени и подготвени от БКП за МУТРИ, които веднага след 89 сформираха групировките и започнаха рекета и сплашването на народа за да бъде и до днешен страхлив и покорен !

18

Алооо?

преди 1 месец

До от село 14 КъФ агент на ДС може да е младеж на 18 години през 1989? Я си купете календар и гледате да не се излагате.

17

АНОНИМ

преди 1 месец

Ега си президента, ако въшките от ИТН му извиват ръцете.

16

До 12

преди 1 месец

1996 г.беше шеф на СИК в Шумен категоричен съм, а комсомолец го нарекох защото и да не е бил е щял да бъде, а на колко е бил 1989 преди преврата нима тогава не е имало ДКМС в което приемаха наследниците на *** и преди да навършат възраст за да ползват облаги, живял ли си по времето на злото червено ? Шиббаан комундур, кого защитаваш ти бе калеме ?

15

Не е ли бил

преди 1 месец

https://dnes.bg/politika/2024/07/23/ivan-ivanov-bsp-ot-itn-izvivat-rycete-na-prezidenta.614628#comment-newest . Прочети за него и тогава пиши .

14

от село

преди 1 месец

Този беше за кратко Министър на земеделието, но много бързо премахна Красимир Коев, изпълнителния директор на агенцията по лозата и виното. Краси Коев р. 1971 г., е бивш агент на ДС под псевдонима "Зорге"; същият този агент е бил назначен като изпълнителен директор на агенцията по лозата и виното от самият Ахмед Доган. Помислете само какви неща стават в Държавата, едни и същи лица се въртят във властта!

13

Анонимен

преди 1 месец

Къш

12

до 6

преди 1 месец

Кратка справка в интернет казва, че въпросната персона е родена през 1975 г. Следователно през 1990 е била на 15, през 90-е години - на 16-25. Така че! Посмали , ***!Комсомолец можеше да се става от 14-годишен. През 1990 мислите ли че е имало комсомолска организация (комунистически съюз на младежта, при положение, че няма комунистическа партия)

11

Анонимен

преди 1 месец

Може ли този да е зам председател . Беше земеделски министър 2022 и сътвори куп глупости , а може би и престъпления .

10

Анонимен

преди 1 месец

Aм' тu лu yeee, nunoн?

9

Иванов

преди 1 месец

е прав, но ИТН са партия на Радев. Спомнете си коя му е втората съпруга, и как в едно предаване на Слави, той го насърчи да стане президент. План на дълбоката държава. А при гласуване на първия мандат, Тошко Йорданов стоеше в подножието на Радев и Йотова, и си отдъхнаха, както и Борисов, че не мина. Заверата е дълбока.

8

Анонимен

преди 1 месец

Спомням си Еминем как питаше: "Кой?", "Кой?" :))))

7

Анонимен

преди 1 месец

Няма как да искате подкрепа от некорумпираната партия ПП-ДБ!

6

Анонимен

преди 1 месец

Знаете ли миналото на този червен екземпляр ? Сега ще ви го кажа, този беше шеф на СИК в Шумен през 90-те и рекетираше всичко в това потурчено землище и аз бях един от многото жертви на тази бивша мутра, днес депутат с ИМУНИТЕТ, гадно комсомолче израстнало до гнусно комунисче !

5

Анонимен

преди 1 месец

ДПС и БСП са разделени, разслоени, раз.....Така че, нормално е на ИТН да даде мандата.

4

Анонимен

преди 1 месец

ИТН , Възраждане , БСП, ДПС, ГЕРБ, ПП, ДБ са ***. СМЪРТ за тези партии!

3

Тошко Африкански

преди 1 месец

Иване, карай на червено, направи за всички нещо откачено!

2

Анонимен

преди 1 месец

Ще му ги извият, ама друг път. Ако той не реши да им даде мандата, има да чакат.