Снимка: Пресцентър БСП
fallback

Заместник-председателят на БСП и евродепутат Кристиан Вигенин и народният представител от Ямбол Красимир Йорданов посетиха засегнатите от пожарите села в община Болярово.

Двамата разговаряха с жители, доброволци както и с кмета на Воден Стоянка Георгиева, кметския наместник на Крайново Ангелина Василева и общински съветници от Болярово, за да се запознаят със ситуацията и да уточнят какви са непосредствените нужди на пострадалите хора.

В допълнение към вече предприетите стъпки в предходните дни за осигуряване на хранителни продукти за кризисния щаб във Воден от страна на Красимир Йорданов, двамата с Вигенин ще организират акция за събиране на помощи за останалите без подслон жители. В акцията ще се включи Областният съвет на БСП в Ямбол, Парламентарната група на БСП за България, както и Делегацията на българските социалисти в Европарламента.

"Идват хора в костюми, снимат се, дават интервюта и си тръгват без дори да разговарят с нас", изрази огорчението си пред Вигенин и Йорданов жител на село Воден.

"Надяваме се след тази ситуация правителството най-после да вземе мерки и да реши проблема с липсата на покритие на българските мобилни оператори в района – битка, която водим безуспешно от 10 години", подчертаха представителите на местната власт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Какво е това митарст

преди 1 месец

Престанете да ни дразните! Проблемите ни са на живот и смърт, а тия престъпници плъзнаха като зараза да ни посещават! Засрамете се! Не ви искаме скапаната помощ от 1500 лв и застоялата храна по магазините! Дайте ни Тагарев, ще му покажем как се гаси огън. Борисов, пропусна момента да се престориш, че от въртене на лопатата си скъсал минискус!

17

Анонимен

преди 1 месец

Хората имат нужда и от жива сила за гасене на огъня, че доброволците се измориха. Да отидат да ги сменят. Реших, ако не видя депутати на терен денонощно, този път и аз няма да отида на избори. За първи път от 34 години.

16

Анонимен

преди 1 месец

Пострадалите имат нужда да им се възстановят къщите, не от пари. По селата е пълно със самотни старци. Какво ще направят сами с тези пари.

fallback