18

Какво е това митарст

преди 1 месец

Престанете да ни дразните! Проблемите ни са на живот и смърт, а тия престъпници плъзнаха като зараза да ни посещават! Засрамете се! Не ви искаме скапаната помощ от 1500 лв и застоялата храна по магазините! Дайте ни Тагарев, ще му покажем как се гаси огън. Борисов, пропусна момента да се престориш, че от въртене на лопатата си скъсал минискус!

17

Анонимен

преди 1 месец

Хората имат нужда и от жива сила за гасене на огъня, че доброволците се измориха. Да отидат да ги сменят. Реших, ако не видя депутати на терен денонощно, този път и аз няма да отида на избори. За първи път от 34 години.

16

Анонимен

преди 1 месец

Пострадалите имат нужда да им се възстановят къщите, не от пари. По селата е пълно със самотни старци. Какво ще направят сами с тези пари.

15

Анонимен

преди 1 месец

Да си дарят партийната субсидия, като за начало, както и заплатите си. Така де, истинският комунист трябва да дава пример.

14

Наследството

преди 1 месец

Фургони от стражишкото земетресение 1986 г. няма ли запазени? Че тогава май бяха стотици и доста дълго се ползваха.

13

ъъъъъъъ

преди 1 месец

ама от кое бсп , младежкото , пенсионерското или от новото бсп

12

Анонимен

преди 1 месец

Хората от опожареното село Воден са трогнати от жеста на председателя на ДПС Делян Пеевски. Както БЛИЦ писа именно по негова заръка зам. председателите на ПГ на ДПС и ДПС Хамид Хамид и Станислав Анастасов отидоха в населеното място и предоставиха дарение от две напълно оборудвани къщи.

11

Пенсионер

преди 1 месец

Помощите ще се събират на Бузлуджа.Да си носим повечко парички. Мислихме че ще минем само с безплатното возене и кебапчетата , а то какво стана ?Да ходим ли , да не ходим ли ?

10

Еврогейец

преди 1 месец

БСП-то трябва да нмърда в парламента като депутат пак Дъртия Гущер,че неговото синче като се разсели със селиконовите джуки,вече няма пари да харчи по казина и пиячка ,пък има и 4 човека да гледа.

9

Анонимен

преди 1 месец

Значи за предизборни кампании имат милиони да трошат.... А за Българите, които останаха без домовете си искат с си да се пращат.... Неам думи

8

от село

преди 1 месец

Плъзнаха като *** всички ,сини ,червени ,ненормани и алчни ,,патриоти,,.Черен пиар за сметка на нешастието на хората ,отвратително и грозно.

7

До 6

преди 1 месец

Хайде нека уточним.Главчо от ГЕРБ ще подари 80млн.на Украйна.

6

Анонимен

преди 1 месец

Вземете 80 милиона дето нашите наведени безгръбначни управляващи ще ги подарят на украйна

5

Анонимен

преди 1 месец

Тях ги знае, че са силни в събирането на пари от бедните! Да ходят да искат от крилите богаташи! От г-жа Импексова да искат, която участваше с Джитко в кражбите на еврофондовете и не купиха противопожарна техника!

4

Стоян

преди 1 месец

По една заплата /брутна/ от всички депутати и готово. Помощите събрани. Ако някой иска може да даде и по две.

3

баба мара

преди 1 месец

даваите им по една лопата и да гасят огъня щели да организират акция пак от насда събират и да трупат активи ами със субсидията закупени фургони за изгорелитекъщи дерибеите в бсп да платят каквото трябва по 30 години в нс и сега пак ние дадаваме

2

Анонимен

преди 1 месец

Огорчен кметът..., ами те затова идват, пиар да си направят, ще цъВнат по все медии, сайтове, фейбуци, новини. Да не е очаквал, че наистина са загрижени. При наводнените преди година още има хора без къщи, ама с инсталирани фургони, които не ползват, щото не стават. Живеят при роднини. И тук ще е същото.

1

Анонимен

преди 1 месец

Следдъждкачулковите имитират бурни дейности.