Снимка: БГНЕС
fallback

Определено смятам, че ситуацията в село Воден вълнува повече хората. Политическата нестабилност влияе върху много процеси в момента – върху това, че редица важни решения не могат да бъдат взети, коментира пред журналисти Деница Сачева от ПГ на ГЕРБ-СДС.

Когато призовавахме за разум в първия мандат, не получихме такъв, сега се опитваме да спасим неспасяемото и ПП-ДБ се опитват да се представят за жертва на проблем, който те сами създадоха, заяви тя.

Сачева днес имала намерение да се свърже със социалния министър, за да уточнят какви са възможностите за социално подпомагане на пострадалите и не възнамерявала, по думите ѝ, да се занимава с декларации и "други празни приказки".

Колегата ѝ Христо Терзийски коментира, че се отива на избори. Избирателите видяха, че само ГЕРБ иска да поеме политическа отговорност за управление, добави той.

Вчера ПП-ДБ проведоха поредица от срещи с политически сили в Народното събрание, включително с "Възраждане", в търсене на подкрепа за предложената от тях декларация за намиране на изход от политическата криза.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

vs

преди 1 месец

Да, проблема е, че изпраха TиkBоча!

22

Еми нали цяла

преди 1 месец

година бяхте сглобка? Вие, ДПС, СДС, ДБ, гласувахте с ПП тези промени в Конституцията? Юристите се ужасиха, писма писаха , предупреждаваха и нищо. Изведнъж идвате на бял кон. Невинни като ангелчета. И обяснете на българите кой е подписал договор за конкретна дата, за прием евро. Хората трябва знаят задкулисните игри на кабинетите, и хората унищожили българският лев. Престанете да ни занимавате с игрите си, България гори. 2007 Русия потуши 200 пожара в Българияза 2 дни, сега кой ще ви спасява?

21

Инж+

преди 1 месец

Точно така. ППДБ са "виновни" за кражбите на ГРОБ!!!! За почките и кюлчетата в екмеджето на ББ!!!

fallback