23

vs

преди 1 месец

Да, проблема е, че изпраха TиkBоча!

22

Еми нали цяла

преди 1 месец

година бяхте сглобка? Вие, ДПС, СДС, ДБ, гласувахте с ПП тези промени в Конституцията? Юристите се ужасиха, писма писаха , предупреждаваха и нищо. Изведнъж идвате на бял кон. Невинни като ангелчета. И обяснете на българите кой е подписал договор за конкретна дата, за прием евро. Хората трябва знаят задкулисните игри на кабинетите, и хората унищожили българският лев. Престанете да ни занимавате с игрите си, България гори. 2007 Русия потуши 200 пожара в Българияза 2 дни, сега кой ще ви спасява?

21

Инж+

преди 1 месец

Точно така. ППДБ са "виновни" за кражбите на ГРОБ!!!! За почките и кюлчетата в екмеджето на ББ!!!

20

Анонимен

преди 1 месец

ДДС-то за ресторантьорите трябва да се вдигне ! те ли са най богопомазани ?!

19

СМЯНА НА КИРО

преди 1 месец

КИРО ТЕЖИ, КАТО ВОДЕНИЧЕН КАМЪК НА ПП..... АКО ИМАХА ДРУГ ЛИДЕР ЩЕШЕ ДА СА В ДОСТА ПО - ДОБРА ПОЗИЦИЯ....

18

анонимен

преди 1 месец

Тия от ПП са зловонния тумор на политическата система.

17

ташунка витко

преди 1 месец

Изпползва Алибега за вибратор.

16

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ и ДПС в момента имат реално над 80% неодобрение! Постарайте се да мислите по-задълбочено! 70% не гласуват! От 30% , които гласуват над 60% са срещу ГЕРБ и ДПС! От тези които гласуват за ГЕРБ и ДПС в момента при тях гори и всичко им отива на кино! Живота им е отишъл подявалите! Смятате ли ще излезнат на избори? Толкова сте зле , че няма на къде! Народа ще Ви унищожи, ако реши! А Вие от ГЕРБ и ДПС ги карате да направят това! Народа над 80% Ви ненавижда!

15

Евроатлантик

преди 1 месец

За пореден път ГЕРБ и ДПС провалят възможността за редовен кабинет на ПП-ДБ, които единатвени през последните 3 години съставиха правителство и донесоха просперитет и стабилност в държавата. Това ясно показва че мафията ГЕРБ иска в България да цари хаос и безвластие!

14

Анонимен

преди 1 месец

Копейките не са проблема на ГЕРБ и ДПС, даже и тези на ПП-ДБ! Те общо са под 10% от населението! Проблема на ГЕРБ и ДПС и не само на тях са 70-те % които не гласуват. Те са непредвидими и ако излезнат на улицата не знам какво ще се случи! На следващите избори ще излезнат не повече от 25%! ГЕРБ може и да спечели, но омразата вече към тях ще бъде 75%! Не може ли да се замислите какво ще се случи след като ГЕРБ са на власт и продължи със същото! Бог да Ви е на помощ!

13

Анонимен

преди 1 месец

Предлагам на ГЕРБ сами да се отгелят, че народа май няма още много да търпи! България гори, буквално! Те казват,че всичко е под контрол! Турция загаси пожара във Воден! Казват , че са срещу корупцията, но няма да подкрепят законите! Казват, че те са ги писали, но няма да ги подкрепят, а искат веднага избори! Даже да сте ба власт ГЕРБ и ДПС, след няколко месеца народа ще излезне на улиците и ще Ви изнесе от парламента! Не го ли разбирате? 70% от населението Ви ненавижда!Срам сте за България!

12

почна се

преди 1 месец

Копейкаджиите налазиха форума ....

11

Буда нудиста

преди 1 месец

До . Пържолки без зеленчуци на сач!

10

.

преди 1 месец

Личи си, че Сачева, само сачове е лапкала...

9

до 7-ми Много го

преди 1 месец

усложни. "Турски поток" трябваше да е "Южен поток" и да минава през България. Гербаджиите тогава се разбраха с Вашингтон, че тоя проект няма да се състои, прибраха си комисионната и го спряха. После, Ердоган се оказа по-прозорлив и пусна потока през Турция, а ние като много умни сега от там купуваме с надценка.

8

Анонимен

преди 1 месец

Крупиетата на Боко. ВЪН!

7

мак

преди 1 месец

Аз съм с таз, която е на власт. Сме-шница без капка достойнство. герб строеше магистрали, защото те се виждат с просто око, другите проблеми занемари, все едно ги няма. И гербава помощ за пострадалите от разни бедствия бе мижава, но сега тези след тях са им виновни за всичко.

6

Г-жо Цачева,

преди 1 месец

Вашият проблем пък идва от Турският поток, който вие създадохте, за да бъде заобиколена Украйна, да бъде нападната и убити вече милион хора, а най много от тях са деца...

5

Един от народа

преди 1 месец

На Сачева мога да кажа, че със 68 депутати да предлагаш еднопартиен кабинет с куп копрометирани бивши министри е показател, че или не искаш да има правителство или си далеч от политическите реалности!

4

Анонимен

преди 1 месец

И излизайки да казват как други не могат да управляват с 39 депутата, те не смятат ли че и тяхното с 68 не е също толкова абсурдно. Какво предлагат ГЕРБ - или ние или избори, а след изборите същото - или ние или избори. Т.е. са малко ненаред с главата ... ама те всичките са били експерти :D