Снимка: БГНЕС
fallback

"Ще заведа дело за обида и клевета срещу Хамид заради думите му, че притискам хора и имам нерегламентирани бизнес отношения с хора от застрахователния бизнес и от сферата на енергетиката. Вече съм ангажирал адвокати", заяви съпредседателят на ДПС Джевдет Чакъров и добави, че ако делото бъде спечелено, парите ще бъдат дарени на Фонда за лечение на деца.

25-те депутати от ДПС, които застанаха зад Ахмед Доган имат позиция и за изпратената от ПП-ДБ декларация.

"Ние сме правова държава и конституционните норми трябва да бъдат спазвани", заяви Чакъров.

Според него такава законодателна инициатива би трябвало да се разглежда след връчването на мандата при представянето на управленска програма.

"Ние очакваме да се получи мандата, заявяваме готовност за диалогичност, така че да обсъдим евентуално предложение", коментира Чакъров.

Според него процесите в ДПС са оздравителни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 1 месец

какви идеи какви десет лева? За да си в тази партия трябва да си послушко да слушкаш какво ти казва шефа и да изпълняваш . Типичен ориенталски манталитет. Ако не дай си боже имаш собствено мнение направо си подписваш смъртната присъда. пак някой може да се нахвърли отгоре ти да те бие и т н, спомняте си случката, нали? Просто Пеевски не се вписва в картинката той се старае да мисли със собствената си глава. Това не е характерно за нас , турците. Това го каза един от тях

12

Анонимен

преди 1 месец

Тези 17 независими депутати, които ca изгонен от пеевски , сега депутатстват в парламента се страхуват от нови избори,след едни нови избори никога няма да видят парламент отвътре !

11

Защо Доган не излезе

преди 1 месец

Защо Доган не излезе с изявление пред журналистите а пише писма като в средновековието ДПС може да е етническа партия но участва в Българския парламент и Доган трябва да обясни като почетен на Целия Български народ какво става в тази партия не да се крие по сарайте той носи отговорност за Пеевски както и за всички депутати от ДПС

fallback