13

Анонимен

преди 1 месец

какви идеи какви десет лева? За да си в тази партия трябва да си послушко да слушкаш какво ти казва шефа и да изпълняваш . Типичен ориенталски манталитет. Ако не дай си боже имаш собствено мнение направо си подписваш смъртната присъда. пак някой може да се нахвърли отгоре ти да те бие и т н, спомняте си случката, нали? Просто Пеевски не се вписва в картинката той се старае да мисли със собствената си глава. Това не е характерно за нас , турците. Това го каза един от тях

12

Анонимен

преди 1 месец

Тези 17 независими депутати, които ca изгонен от пеевски , сега депутатстват в парламента се страхуват от нови избори,след едни нови избори никога няма да видят парламент отвътре !

11

Защо Доган не излезе

преди 1 месец

Защо Доган не излезе с изявление пред журналистите а пише писма като в средновековието ДПС може да е етническа партия но участва в Българския парламент и Доган трябва да обясни като почетен на Целия Български народ какво става в тази партия не да се крие по сарайте той носи отговорност за Пеевски както и за всички депутати от ДПС

10

Един Българин

преди 1 месец

Джаро, как си представяш да спечелиш дело срещу съда на Пеевски? Играеш мач срещу съдиите иначе инициативата за дарение е похвална.

9

Анонимен

преди 1 месец

оки

8

Камен

преди 1 месец

До АнонименКакво правосъдие в БГ?За фалшивите столевки обърнаха София да намерят ,кой ги рапространява,кой ги копира,а за еврата в ЧЕКМЕДЖЕТО никой не попита Боко,кой ги е сложил,от кого ги има,?Някой разбрализащо за тази "клевета" срещу важна публична личност няма виновен?

7

Анонимен

преди 1 месец

Най-хубавото от цялата тази семейна драма в ДПС е......... че затвориха устана на свин... на Пеевски. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

6

Анонимен

преди 1 месец

Технически Пеевски може да съди също Доган за клевета и оронване на престижа.

5

Хахха

преди 1 месец

И след 5 дни само тази новина от ДПС?

4

Анонимен

преди 1 месец

на тез ***..ри им дай само да се съдят. истината е че за толкова години така се оядоха че направо не могат да мръднат. сега ще си ги мерят по съдебен ред. Не е интересно тъпо е, не ми слуша. живея в регион пълен с техни себеподобни и вече наистина ми е писнало. Този манталитет ми е направо непоносим.

3

за 2

преди 1 месец

До АнонименНЕ СА ГО НАМЕКНАЛИ, НАБИЛИ СА ГО В ГЛАВИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ. ЗАТОВА ГЕРБ СЕ РАЗПАДНА

2

Анонимен

преди 1 месец

Явно отвън са намекнали ясно, че мангизи ще видим само ако станем нормална европейска държава с независим съд, действаща законосъобразно прокуратура и истинска борба с корупцията. Петков трябва да повтаря през 10 минути, че повишаването само с един пукт на индекса на корупцията, повишава дохода ни с 400 евро. Българинът мисли през джоба си.

1

Анонимен

преди 1 месец

След три години ще го прекратят поради изтекла давност,ако е по наказателния кодекс,а по гражданския докато свърши може наследниците им да го продължат.