Снимка: БГНЕС
fallback

“Ще отидем на разговори с ПП-ДБ, ще чуем какво ще предложат. Най-вече ни интересува действително дали ще има опит за съставяне на правителство или това е опит за забава и политическа игра", заяви Иван Иванов от БСП.

Според него основна тема на разговорите с ПП-ДБ трябва да е дали има възможност за кабинет.

“Конструктивно ще подходим към декларацията на ПП-ДБ. Все пак трябва да има и разум в парламента да предпазваме колегите да не допускат глупости, нарушавайки за пореден път Конституцията”, това заяви Станислав Балабанов от ИТН.

Според него трябва да се премахнат всички противоконституционни елементи от декларацията, но ИТН ще разговарят с юридическия си екип.

“Има смислени неща, има и тотални противоречия с българската Конституция, но не се учудвам, някои от колегите, предложилите декларацията, вече погазиха основния закон, няма да им позволим да го направят отново”, добави Балабанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

НЕБАЛАБАНИЗЪМ

преди 1 месец

ЕДИНСТВЕНО ВЪЗМОЖНИЯТ ВАРИАНТ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО Е ШИРОКАТА КОАЛИЦИЯ СЪСТАВЕНА С ПРЕДВАРИТЕЛНО РАЗПИСАНИ СПОРАЗУМЕНИЯ ЗА ПЪЛНОМОЩИЯТА НА ДВЕТЕ СТРАНИ - КОАЛИЦИОННИТЕ ПАРТНЬОРИ И ЕКСПЕРТНОТО ПРАВИТЕЛСТВО,КАКТО И ПО ПРОЦЕДУРАТА ЗА ВЗИМАНЕ НА РЕШЕНИЯ!!!... ЕСТЕСТВЕНО ГЕРБ-СДС Е АУТ, А ДПС - КАКТО РЕШИ ДОН ДОГАН. ТЪКМО ЩЕ СИ ПРОЛИЧИ ПП-ДБ,ВЪЗРОДИТЕЛИТЕ, ИТН И ВЕЛИЧАВИТЕ ИМАТ ЛИ ДЪРЖАВНИЧЕСКО МИСЛЕНЕ И ПАТРИОТИ ЛИ СА ИЛИ ПАТРИОТАРЧЕТА!!!

15

Анонимен

преди 1 месец

Ами то затова БСП на следващите избори ще се цели в това да мине бариерата.Защото в последните 20 години тази партия стана също слуга на глобалистите.Няма потенциален ляв избирател у нас,който да иска еврото,НАТО и всякаква помощ за киевската хунта.

14

Гошо

преди 1 месец

Кога тия от снимката са преминали към БСП?

fallback