16

НЕБАЛАБАНИЗЪМ

преди 1 месец

ЕДИНСТВЕНО ВЪЗМОЖНИЯТ ВАРИАНТ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО Е ШИРОКАТА КОАЛИЦИЯ СЪСТАВЕНА С ПРЕДВАРИТЕЛНО РАЗПИСАНИ СПОРАЗУМЕНИЯ ЗА ПЪЛНОМОЩИЯТА НА ДВЕТЕ СТРАНИ - КОАЛИЦИОННИТЕ ПАРТНЬОРИ И ЕКСПЕРТНОТО ПРАВИТЕЛСТВО,КАКТО И ПО ПРОЦЕДУРАТА ЗА ВЗИМАНЕ НА РЕШЕНИЯ!!!... ЕСТЕСТВЕНО ГЕРБ-СДС Е АУТ, А ДПС - КАКТО РЕШИ ДОН ДОГАН. ТЪКМО ЩЕ СИ ПРОЛИЧИ ПП-ДБ,ВЪЗРОДИТЕЛИТЕ, ИТН И ВЕЛИЧАВИТЕ ИМАТ ЛИ ДЪРЖАВНИЧЕСКО МИСЛЕНЕ И ПАТРИОТИ ЛИ СА ИЛИ ПАТРИОТАРЧЕТА!!!

15

Анонимен

преди 1 месец

Ами то затова БСП на следващите избори ще се цели в това да мине бариерата.Защото в последните 20 години тази партия стана също слуга на глобалистите.Няма потенциален ляв избирател у нас,който да иска еврото,НАТО и всякаква помощ за киевската хунта.

14

Гошо

преди 1 месец

Кога тия от снимката са преминали към БСП?

13

Един Българин

преди 1 месец

Максуда ни води или към СССР или към избори....ми ... по-добре избори :)

12

Анонимен

преди 1 месец

А бе, какво правят в това НС, оше не са си вдигнали заплатите! Какво чакат! При миналото НС , най-първо си вдигнаха заплатите.

11

Анонимен

преди 1 месец

Тези са ясни. Много дрънкаха, но щом се стигна до конкретни действия, веднага започнаха да търсят под вола теле. Мамини-сладки далавераджийчета. Никой не пречи да започнат ударно да гласуват антикорупционните закони. Ако с нещо не са съгласни, излизат на трибуната и мотивирано обясняват. Трябва обаче да се започне. Ясно ни показаха от ЕС, че повече компромиси няма да има.

10

Анонимен

преди 1 месец

Там тези за какво са избранида се забавляват да се обиждат да заблуждават и най вече да си получават големите пари за нищоправене

9

hasha

преди 1 месец

До АнонименДруг А.Николов е санкциониран по Магнитски.

8

Глупости са това

преди 1 месец

До Анонимен 5: Водещо за БСП не е "оставане" във властта. Те не са във властта. БСП по време на трите мандата на Бойко бяха единствената опозиция на модела ГЕРБ. Всички останали партии се изредиха като патерици на Бойко.

7

Анонимен

преди 1 месец

ИТН да питат техния енергиен министър Александър Николов, който също е виден евроатлантик и санкциониран по Магнитски, както евроатлантиците Пеевски, Горанов и Овчаров. Явно разбира от корупция.

6

С Възраждане надолу

преди 1 месец

Възраждане вече намислиха как да провалят и опитът за законодателна дейност. Тъй като ПП-ДБ не поставят на масата предпожение за правителство (за да може от Възраждане да кажат, че ще подкрепят само правителство с техният мандат) от Възраждане за да подкрепят седемте предоложения на ПП-ДБ поставиха условие да приемат техните седем предложения (в това число пет референдума) което е ясно, че няма как да стане, поне за три месеца. ........................ И така Възраждане пак спасява модела ГЕРБ.

5

Зозо

преди 1 месец

Кой с който иска да разговаря, ама без Боко и Шиши нямат бройка в парламента за мнозинство. Рундев да не се офлянква, ами да дава мандата и толкоз. Ай сиктир!!!

4

Павел Банев

преди 1 месец

Ха-ха , ИТН -безгрешните ,ще дебнат другите за грешки !Развалиха готова работа , поgлоги gолни !Отколе щеше да има правителство , ако не бяха тез безмозъчни клоуни !

3

мдааа...ха-ха-ха

преди 1 месец

Ала-Балата няма да мине!!!!

2

противоконституиране

преди 1 месец

ПП + ДБ = ШАРЛАТАНИЯ

1

Свобода

преди 1 месец

Балабанов, най-великият конституционалист в България!