Снимка: БГНЕС
fallback

Още един народен представител напусна парламентарната група на ДПС тази сутрин. Новината за продължаващото намаляване на групата бе изчетена от председателката на парламента Рая Назарян в началото на пленарното заседание.

Ибраим Зайденов се присъединява към независимите депутати след подадено заявление за напускане на групата на ДПС.

Ден по-рано Движението изгуби възможността да получи втория мандат за съставяне на правителство, след като изключи 17 свои депутати, по-късно и други доброволно се отказаха да бъдат част от групата председателствана от Делян Пеевски.

Групата на независимите депутати вече е от 37 души и стана четвърта политическа сила. Само с един по-малко с ародните представители от "Възраждане", а ПП-ДБ, които чакат втория мандат, са 39.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

-

преди 1 месец

мюсюлмани виждат какво прави за тях г-н Пеевски. Това, което не e правено 30 г. за тях, през последните месеци е факт. Ако не беше Пеевски нямаше DPS да е втората политическа сила на страната. първия път Пеевски говори за възродителния процес. Само с 6 месеца работа той изведе политическаTa партия на второ място.Bravo . Peevski.

16

АНОНИМЕН

преди 1 месец

Тези хубавци ще са си най-добре.Те ще са най корумпирани в парламента, всички ще се борят за техният глас.

15

Предлагам направо

преди 1 месец

независимите депутати да спретнат правителството, така или иначе никой за нищо на никого не се отчита, поне хаоса ще е пълен.Вече дори не сме и бананова република.

fallback