17

-

преди 1 месец

мюсюлмани виждат какво прави за тях г-н Пеевски. Това, което не e правено 30 г. за тях, през последните месеци е факт. Ако не беше Пеевски нямаше DPS да е втората политическа сила на страната. първия път Пеевски говори за възродителния процес. Само с 6 месеца работа той изведе политическаTa партия на второ място.Bravo . Peevski.

16

АНОНИМЕН

преди 1 месец

Тези хубавци ще са си най-добре.Те ще са най корумпирани в парламента, всички ще се борят за техният глас.

15

Предлагам направо

преди 1 месец

независимите депутати да спретнат правителството, така или иначе никой за нищо на никого не се отчита, поне хаоса ще е пълен.Вече дори не сме и бананова република.

14

Финансист

преди 1 месец

Щом почетният им, когото го убиха с газов пистолет, е я дръпнал ръчното спилачка, да го арестуват отново. Както и мутрата от Банкя го арестуваха. Тези двама лидери си се уважават, защото са бивши затворници. Честито лято на 2024. Както и бюджетите им, които такива като тях са гласували.

13

Анонимен

преди 1 месец

скоро половината парламент ще е от независими - но пък всички си вземат заплатката и бонусите и на никой от 240-те кърлежа не му пука за народа

12

ароматния пръч

преди 1 месец

Е,докато съществува този парламент при стария правилник,а нов няма не могат да се обединяват в нова група,но пък всеки ще получава субсидията за един депутат плс заплатата си.

11

Анонимен

преди 1 месец

Още малко и независимите ще могат да направят едно напълно зависимо правителство

10

Анонимен

преди 1 месец

Все още не стигат за кабинет ПП/ДБ - независими - БСП - ИТН... Все още ГЕРБ, групата около Пеевски, и Възраждане имат блокиращо мнозинство, освен ако тези около Пеевски не продължат да се цепят... Но безспорно много интересна и едновременно абсурдна е българската политика

9

баба мара

преди 1 месец

всички независими да напуснат нс да не харчат парите на хората като стоят постоловете каква работа ще свършат ще гласуват с тоя или оня за някоя далаверанищо добро не очакваме от това нс само разсипия с аморалните хора от пп не трябваизобщо да се разговаря нови избори наесен

8

Пешо

преди 1 месец

Как "независими"?!? Досега от кого бяха зависими?:)

7

ДоганПуснаСпирачка

преди 1 месец

Точно когато отношенията между ДПС и Борисов бяха най-топли и когато шансът за редовен Кабинет бе възможно най-голям и реален - Доган дръпна ръчната спирачка , предизвика политическа катастрофа с фатални последици и върна ДПС в изходно положение!

6

Анонимен

преди 1 месец

Може ли групата на независимите депутати /37 души/ да се нарече четвърта политическа сила? Ако наричате независимите политическа сила, трябва да признаете съществуването на още една политическа сила - на гласъвалите срещу всички.

5

Ха-ха

преди 1 месец

Сега е ред да се разделят ПП и ДБ и Радев ще трябва да дава мандата на Костя :D

4

Анонимен

преди 1 месец

С това темпо докато Фигурантчик Радев се накани да връчи втория мандат, то групата на "независимите" ще стане втора по големина.

3

Анонимен

преди 1 месец

Независими независими, колко ли да са независими, след като другият край на каишката им стига до Росоенец. Толкоз за независимите ДеПеСари

2

Зевс

преди 1 месец

Крайно нагла практика, влязъл в парламента с партийната листа и пропорционален вот, после станал "независим".

1

Анонимен

преди 1 месец

Още малко и цялото НС ще станат независими.Ха,ха,ха!