Снимка: БГНЕС
fallback

ДПС е доказала, че е мост на мир и тук, и на Балканите. Всички разбраха, че като няма как да се справят с Ахмед Доган, търсят други решения. Това коментира Валентин Тончев от името на 24-имата депутати, които напуснаха или бяха изключени от ДПС.

"Тук сме, за да изразим нашето категорично несъгласие с създаденото етническо напрежение. Наши дългогодишни членове се опитват да внасят раздор в партията. ДПС е доказала, че е мост на мир и тук ,и на Балканите. Всички разбраха, че като няма как да се справят с Ахмед Доган търсят други решения. Доган е този, който донесе етническия мир в България. Не на дискриминацията, не на етническото напрежение в България", заяви Тончев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

82

Анонимен

преди 1 месец

Мост на дерибеите.

81

до 70

преди 1 месец

Бързо си вземай розовото хапче, защото ставаш много опасен за околните! Твоят д-р Доган, доносникът на ДС, агент Сава е чудовище, той е най-голямото зло, сполетявало някога хилядолетната ни държава?! Никога не е имало по-голямо зло от него!

80

Нищо подобно!

преди 1 месец

ДПС е доказала, че е мост между "обръчите от фирми" и чудовището в сараите, което чудовище вече 35 години е пречка за нормалното развитие на държавата ни като член на ЕС и НАТО! Проскубаният "Сокол" е най-успешният проект на КГБ и ДС, подготвян дълго и за много години напред! И успяха *** на Кремъл и национални предатели! Днес отново "Проклятието на България" размахва "етническата карта", ама плаши само гаргите! Защото никой не се връзва на ченгеджийските номера на ***

fallback