82

Анонимен

преди 1 месец

Мост на дерибеите.

81

до 70

преди 1 месец

Бързо си вземай розовото хапче, защото ставаш много опасен за околните! Твоят д-р Доган, доносникът на ДС, агент Сава е чудовище, той е най-голямото зло, сполетявало някога хилядолетната ни държава?! Никога не е имало по-голямо зло от него!

80

Нищо подобно!

преди 1 месец

ДПС е доказала, че е мост между "обръчите от фирми" и чудовището в сараите, което чудовище вече 35 години е пречка за нормалното развитие на държавата ни като член на ЕС и НАТО! Проскубаният "Сокол" е най-успешният проект на КГБ и ДС, подготвян дълго и за много години напред! И успяха *** на Кремъл и национални предатели! Днес отново "Проклятието на България" размахва "етническата карта", ама плаши само гаргите! Защото никой не се връзва на ченгеджийските номера на ***

79

1

преди 1 месец

До Караибрахим Такива като тебе винаги сте били само срам и позор, това и ще си останете.

78

Коцето!

преди 1 месец

Да ти се невиди и ибрика долен!

77

Анонимен

преди 1 месец

Да бе да. На Доган му трябват обръчи от фирми, за да диша, и явно Пееевки го е порязал с парите. Затова е цялата драма.

76

Анонимен

преди 1 месец

Не пипайте етническия мир, лузъри и тарикати!

75

Анонимен

преди 1 месец

По тази логика и "Възраждане" е етническа партия

74

Анонимен

преди 1 месец

ДОГАН ЛЪЖЕШЕ ВСИЧКИ. ДПС Е ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ И ТРЯБВА ДА ИМА ИНФОРМАЦИЯ В АЛИАНСА ДА ГИ ИЗГОНЯТ ОТ ТАМ НЕ ЗАРАДИ ПЕЕВСКИ, А ЗА ТОВА, ЧЕ СА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ. НИЕ НЕ ХОДИМ ВСЯКА ГОДИНА В ЦЪРКВАТА В БАТАК, КЪДЕТО СА КЛАЛИ НАШИТЕ ПРАДЕДИ, НО ТЕ ПРОГЛУШИХА СВЕТА СЪС СМЯНАТА НА ИМЕНАТА ИМ. рАЗБИРА СЕ НЕ КАЗВАТ ЗАЩО ИМ СМЕНИХА ИМЕНАТА- ЗАЩОТО СЕ ГОТВЕХА ДА ОТКЪСНАТ ЧАСТИ ОТ БЪЛГАРИЯ И ДА ОБЯВЯТ АВТОНОМИЯ И АМЕРИКАНЦИТЕ ГИ ПОДКУКУРОСВАХА ЗА ТОВА, КАКТО СЕГА ПРАВЯТ С УКРАИНЦИТЕ. ТОВА Е ИСТИНАТА!

73

offf

преди 1 месец

Етническо напрежение няма и не може да има, доган да си си прибира етническата карта и да се пенсионира... В 21 век сме ...Пък най добре да се изпозастрелят с шиши.... Ще направят национален празник в тяхна чест

72

Когато не си плащаш

преди 1 месец

Когато не си плащаш задълженията към държавата за десетки милиони много удобно е да заплашваш с етнически мир. Всъщност този мир се дължи само и единствено на толерантността и търпението на българите и в никакъв случай от сараите и неговите обитатели.

71

Анонимен

преди 1 месец

Докторе защо заплашваш от името на кого и защо заплашваш. Минали сте границите на добрия тон.

70

Анонимен

преди 1 месец

Тия сега да не плашат с етническия мир? Ами айде тогава да си ходят в Турция, като от тях зависел мира, да не им запари.

69

Караибрахим

преди 1 месец

Еничерите бяхме гордоста на България , прославяхме я военно и пращахме пари на семействата. Сваляхме и вдигахме султанци. Как може да сваляш султани и да се смяташ за роб. Цялата еврогейска европа трепреше пред Българския ятаган. Хората пари даваха само и само да изберат децата им за еничери.

68

Възрожденец

преди 1 месец

Възраждане ще ги пречисти всичките крадци и еничари

67

Доктор Доган

преди 1 месец

ако го нямаше и тук щеше да има косово и сребреница и сега нямаше да има половин България. Респект! Респект за велики БЪЛГАРИ като доктор Доган.

66

Анонимен

преди 1 месец

"Всички разбраха, че като няма как да се справят с Ахмед Доган търсят други решения." -> на тоя очевидно проблемът му не е, че е турчин, съдейки по името, но що за човек може да изкара подобно изречение?!

65

1

преди 1 месец

И къде е този Доган сега?! Утрепахте ли го ненаситни крадци безбожни.

64

Анонимен

преди 1 месец

Из един път вземе че спре.

63

Анонимен

преди 1 месец

Освен българи по форумите има всякакви хора , а също и трроляци. Не се потдавайте не се обърквайте не се потвеждайте.