Снимка: БГНЕС
fallback

Този акт не е легитимен и не е съобразен с устава на ДПС. Този акт е приет под натиск от страх. Това коментира пред журналисти в парламента изключеният председател на ДПС и член на парламентарната група на Движението Джевдет Чакъров. Той посочи, че трябва да бъдат възстановени демократичните принципи на работа в ДПС.

Oще по темата
Преди това в пленарна зала бе съобщено, че парламентарната група на ДПС е изключила от състава си Джевдет Чакъров и още 16 народни представители.

Ще подготвим позиция след задълбочен анализ и консултация с юристи, която ще представим.  

Виждате какъв е стилът, виждате какъв е подходът, добави Чакъров. Той посочи, че към всеки един от тях са отправяни заплахи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Анонимен

преди 1 месец

Турският посланик дойде специално в парламента да подкрепи Пеевски, ако не си разбрал.

56

Анонимен

преди 1 месец

ПЕЕВСКИ Е УМЕН ...ДОРИ ДОГАН ГО НАРЕЧЕ "ФЕНОМЕН"....ХА,ХА,ХААА...НО ЩОМ ЩЕ ЗАШИТАВА УКРАЙНА И ЕС , РУСНАЦИТЕ АКТИВИРАХА "АГЕНТ ДОГАН" И МУ ПОДЛЯХА ВОДА ----ДРУГОТО СА ПРАЗНИ "КРЪЧМАРСКИ ПРИКАЗКИ".

55

Анонимен

преди 1 месец

мюсюлмани виждат какво прави за тях г-н Пеевски. Това, което не e правено 30 г. за тях, през последните месеци е факт. Ако не беше Пеевски нямаше DPS да е втората политическа сила на страната. първия път Пеевски говори за възродителния процес. Само с 6 месеца работа той изведе политическаTa партия на второ място.Bravo . Peevski.

fallback