Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов категорично каза, че няма да позволи някой да си играе със страховете на българите. Депутатът отрече страната ни да дава пари на Украйна, а напротив - поличава пари, за да оказва помощ.

"Всичко, което България прави в полза на Украйна се остойностява", категоричен бе Борисов и допълни, че винаги е бил в позицията да има мир. Лидерът на ГЕРБ сподели, че вчера отново се е провело изслушване за Срещата на върха на НАТО и модернизацията на армията, а най-важните проекти са направени "по време на нашето управление".

Още по темата
Направи се опит да се уплашат българите, и то много манипулативно, че ще ходят български войници в Украйна. Те ще защитават само територията на страната ни. В последните месеци кешът стана като обменна валута и имаше нов опит да се направи инсинуация, че България ще дава такъв на Украйна", коментира той.

"В българската политика влязоха много дилетанти – хора, неразбиращи процесите", обясни Борисов.

Той заяви, че не е разговарял с Ахмед Доган.

По думите му ГЕРБ ще се бори с ДПС да си върне загубените избиратели.

"Главчев смени 25 от 28 областни управители. В областите, където загубихме изборите от Движението за права и свободи, изисквам да направим всичко възможно да си върнем подкрепата. Ще водим политическа битка с ДПС", подчерта Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase