Снимка: БГНЕС
fallback

"Според мен самият Бойко Борисов се надява този кабинет да не мине, аз на негово място също бих”, така Лена Бориславова коментира предстоящото гласуване на проектокабинета “Желязков” на влизане в НС.

Тя добави, че министрите, които партията на Борисов предлага са тези, които бяха свалени преди няколко години. Останалите са на Пеевски.

“Никой не би искал такъв кабинет“, допълни Бориславова.

От ПП-ДБ казаха още вчера, че  няма да подкрепят така предложеното правителство. Кирил Петков коментира, че подкрепата за кабинета зависи от това дали Борисов и Пеевски ще "накупят достатъчно гласове" от други парламентарни групи. Парламентарната група на ПП-ДБ има 39 народни представители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Ангелина

преди 4 дни

Едва ли ,има някой друг ,който да се моли повече от Борисов ,проекто- кабинета да не стане реален кабинет. За това избра всички свои конпроментирани министри"дразнители" и някои от ДПС- служебно правителство ,без "събеседване" с другите партии .Тежък хомот е за него "държавното предприятие" ,което го е "обсебило",че това го "плаши" повече от "винаги готовия да го убие Сретан",който ползва ,като плашило и дори от влизането му в списъка Магнитски

54

мдааа...

преди 4 дни

Вече е бая ПООМАЧКАНА....

53

До 45

преди 5 дни

Е данеби 13500 да са много пари. В сравнение с милиардите откраднати от Борисов и Пеевски, Лена трябва да работи няколко десетки хиляди години, за да ги стигне, ама българина е скъп на триците.

fallback