Снимка: БГНЕС
fallback

Основателят на партия “Величие” Ивелин Михайлов сподели, че депутати от парламентарната група са го заплашвали. Заплахите срещу Михайлов са, че “ще бъде унищожен”.

“Това, което ще стане първоначално е да ми бъде разрушен имиджът и после да бъда унищожен икономически или физически”, допълва Михайлов преди БНР.

Михайлов допусна възможността  депутати от "Величие" да гласуват в подкрепа на правителство в рамките на 50-ото Народно събрание, но очаква това да се случи с третия мандат: "Има депутати, които ми казаха, че биха гласували за програмно правителство, ако бъде с трети мандат на ИТН”.

Заплахите са дошли след разговор с ръководството на група, каза още Михайлов и обяви, че утре от 10:30 ч. ще направи изявление. На него ще присъстват и депутати, за да потвърдят думите му и информацията за отправени заплахи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

78

Ага

преди 4 дни

МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ДПС ЗАПОЧНАХА С ЗАПЛАХИТЕ И ИЗНУДВАНЕ .ПОСЛЕ СЛЕДВА ИЗЕМВАНЕ НА ФИРМИ ИЗАПЛАХИ ОТ НАП

77

Анонимен

преди 4 дни

Деивид Кореш от Ветрино почна да получава параноя и да го страхуват. Очакваме да се затвори със сподвижниците на Великата секта в средновековната крепост и да обяви война на правителството.

76

BG СМЕШКИ 2

преди 4 дни

айде и този ли почна с глупсотите ?!?!?!??

fallback