78

Ага

преди 4 дни

МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ДПС ЗАПОЧНАХА С ЗАПЛАХИТЕ И ИЗНУДВАНЕ .ПОСЛЕ СЛЕДВА ИЗЕМВАНЕ НА ФИРМИ ИЗАПЛАХИ ОТ НАП

77

Анонимен

преди 4 дни

Деивид Кореш от Ветрино почна да получава параноя и да го страхуват. Очакваме да се затвори със сподвижниците на Великата секта в средновековната крепост и да обяви война на правителството.

76

BG СМЕШКИ 2

преди 4 дни

айде и този ли почна с глупсотите ?!?!?!??

75

Анонимен

преди 4 дни

Ивелин се е вживял в някаква роля. Може би си мечтае да е Фантомът от Народното събрание. Дали не ги инсталираха, за да засенчат ПеПе по аматьорство и неадекватност? Или някой им плаща да пречат в НС? Поредните сектанти, които сякаш се появиха,за да отвратят хората от политиката.

74

ВИЖТЕ СЕ РУСОФИЛИ

преди 4 дни

ЕДИН ДРУГ ЩЕ СЕ ИЗБИЕТЕ, КАКТО НАВРЕМЕТО ЕДНИ ПАРТИЗАНИ ИЗБИХА ДРУГИ, КАТО ГОРУНЯ....

73

до 67

преди 4 дни

Михайлов така ги управлява тия 500 млн, че дължи баснословни суми за данъци и заплати. Все си мисля, че тия имат нещо общо с Ружа и са копирали идеята и за пирамидка.

72

Анонимен

преди 4 дни

Хайдушка им работа...

71

Анонимен

преди 4 дни

ЕДНА МОЛБА КЪМ ЛЮПИЛНЯТА НА НОВИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТИ: ДАЙТЕ НЕЩО ПО-ЧИТАВО.ДОВЕДОХТЕ КОКОРЧО И КИРЧО, ПОСЛЕ ГИ ОПРЕДЕЛИХТЕ КАТО МОШЕНИЦИ. ВЪЗРАЖДАНЕ-САМО ТЕ МОГАТ ДА ОПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ, С ЕДНИ КЛИШЕТА И ПЪТ КЪМ МОСКВА. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА МАЙМУНДЖУЛУЦИТЕ НА МАЯ,БАБИКЯН И АДВОКАТА! ИТН-БОЖЕЕ СЕИР,СЛЕД СЕИР С ТЕПКАВ И ПЕЛТЕЦИ,ШНОРХЕЛИ!НЯМА ДА СТАНЕМ ПРЕЗИДЕНТСА РЕПУБЛИКА КОЛКОТО И КЛОУНИ ДА ЛАНСИРАТЕ

70

Хейт

преди 4 дни

Заплашват не само него. Заплашили си туристически агенции, които карали хора към Историческия парк, заплашили са строителни фирми, които са участвали в строежа или доставката на материали. Заплашвали са акционери и дарители. Изобщо пълен терор.

69

Анонимен

преди 4 дни

Хахахаха и Киро Брейка скочи на веждите на Марков. Марков заплашвал Брейка. Майкооооо! Тотал излагация.

68

Пак , пиески ....

преди 4 дни

...АМАН ОТ НЕСКОПОСАНИ АРТИСТИ И ПАЛЯЧОВЦИ....ха,ха,хааа

67

Анонимен

преди 4 дни

Ивелин Михайлов каза: "Може ли човек, който не е имал пари за кафе да реши финансов проблем на човек, който управлява 500 млн?" Тоест каза, че Марков нямал пари за кафе. Абсолютен ненормалниk, или отвлича внимание?

66

Анонимен

преди 4 дни

Каква поредна българска драма!

65

Раждането на Величие

преди 4 дни

След наяждане с гъби Ивелин е решил че е преродения Исус, поръчал е една торба езически колиета от Алиекспрес, купил си биографията на Бингам Янг, Хипноза за начинаещи и е отишъл на оградата на психиатрията, където се подвизава ядрото на Възраждане.

64

Анонимен

преди 4 дни

Божкеее! На този вечно от някъде му дават пари. Сега пак му дават пари да мълчи. Онзи ден му даваха пари да говори. По-рано му даваха пари да направи партията. Абе, като отвсякъде му дават пари защо е излъгал толкова много хора за Историческия парк, не си е платил данъците? Ивелин го бият с пачки, но не плаща. Къде са парите?

63

Анонимен

преди 4 дни

Като нищо този е прибрал кеш да разтури катyна на Величие.

62

Анонимен

преди 4 дни

Защо ще го заплашват Виктория и Марков? Нещо гнило има в цялата им секта.

61

Анонимен

преди 4 дни

Ивелин каза, че ги заплашвали ВИКТОРИЯ ВАСИЛЕВА И МАРКОВ. Хахахахахахаха Психиатрите да влязат!

60

Анонимен

преди 4 дни

Става кофти като си спреш хапчетата на своя воля. Вижте Копейкин и този. Още по-кофти е да си толкова крив, самовлюбен и самозабравен, че дори жена ти да я е страх да ти каже че може би даваш на късо с централата. Пак, вижте Копейкин и този - 100% някой се е опитал да им каже, че вода в легена не остана.

59

До шебек

преди 4 дни

Коцето го знаеме....твърдо отстоява кремълските заповеди. Няма мърдане!