Снимка: БГНЕС
fallback

Качеството на речта в парламента спада, а това неминуемо се отразява и на обществото, на мнение е преподавателят по конституционно право доц. Наталия Киселова. Пред Дарик радио тя допълни, че това е много опасно, защото по този начин се стига до агресия и насилие. А такива примери вече има всеки ден.

“Когато вече вътрешните задръжки във всеки у нас падат, това води до агресия, а прераства в насилие и примерите затова са не само през шофирането, но и в смъртните случаи, за които чуваме за съжаление в новините, които се превръщат като криминални хроника", допълни Киселова.

По думите ѝ това се превъща в болест за обществото ни.

За кризата в парламента, експертът допълни, че и други партии трябва да вземат пример от оставките на Христо Иванов и Корнелия Нинова.

"Част от причините да сме в толкова дълга криза не се корени в това, че съществуват партия ГЕРБ и партия ДПС, а може би в техните лидери. Това е част от преосмислянето, без да правим революция в парламентарното управление", добави Киселова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Анонимен

преди 1 седмица

Киселова, руска марионетка, тези партии трябва да изчезнат, те доказаха, че са вредни за България. Дори да се сменят лидерите им, тяхната същност няма да се промени . Тези партии са съсредоточия на мафията в БГ !

51

до 38

преди 1 седмица

От 14 години. У се поинтересувай кой финансира създаването й. И къде и какъв беше Борисов от 1989 до тогава. Бели петна и тъмни сенки в CV-то му.

50

Анонимен

преди 1 седмица

Супер, ще станат малки и обезкървени партиики.:))

fallback