52

Анонимен

преди 1 седмица

Киселова, руска марионетка, тези партии трябва да изчезнат, те доказаха, че са вредни за България. Дори да се сменят лидерите им, тяхната същност няма да се промени . Тези партии са съсредоточия на мафията в БГ !

51

до 38

преди 1 седмица

От 14 години. У се поинтересувай кой финансира създаването й. И къде и какъв беше Борисов от 1989 до тогава. Бели петна и тъмни сенки в CV-то му.

50

Анонимен

преди 1 седмица

Супер, ще станат малки и обезкървени партиики.:))

49

Анонимен

преди 1 седмица

Докато не върнем на Харвард техните "не'възпитаници" ,оставки в ГЕРБ и ДПС няма да има!

48

Анонимен

преди 1 седмица

Шиши кръв повръща, но пари не връща !

47

Анонимен

преди 1 седмица

Двамата лидери в една килия!

46

Анонимен

преди 1 седмица

Напишете в търсачката на Фейсбук, Ивелин Михайлов и сциентология и вижте какво ще излезе. Журналистите слепи ли са?

45

@41

преди 1 седмица

Дъра бъра два чадъра и глупости на търкалета . Като си толкова отворен кажи поне един по-успешен Министър Председател от Борисов. Иначе тия изтъркани опорки подсказват които ги търкате до умопомрачение навеждат за скудоумие и общо оглупяване.

44

4

преди 1 седмица

Да!Махнете Боко и Пеефски и нещата ще се нормализират!Също и Атанасов!

43

Анонимен

преди 1 седмица

Дошло е време за смяна на КУКЛОВОДИТЕ!!!!!

42

Когато и да изчезнат

преди 1 седмица

ГЕРБ и ДПС ще е късно...

41

Анонимен

преди 1 седмица

До Хо хо Прощавай , че пак ще го спомена ,, амаза нищо не става , поне в областта на държавно управление , нещо подземен свят , нещо бандитско може .

40

Анонимен

преди 1 седмица

Избирателната система в общи линии изглежда така , политиците са обсебили изберателния процес и са го превърнали в поле за лично боричкане с всички присъщи прийоми , компромати , оплюване , ругатни , простотии , народът присъства колкото някои негови членове да ходят до урните и да пуснат бюлетинка , може и на машинка , другото е партийна клиентела , лично заинтересоване от облаги , какъв може да бъде резултатът от това , ами това де , същото .

39

Хо хо

преди 1 седмица

На калпав *** козината му пречи. Герб това Борисов онова. От сутрин до вечер Борисов не излиза от устите на некадърната политическа класа. Аре спрете се вече и се погледнете в огледалото да се видите че *** за зеле не става от вас.

38

Анонимен

преди 1 седмица

ГЕРБ е партия от 22 години Шарлатаните са облачни финансирани от божковите протести юмруците искаха и успяха заедно с ала бала се наложиха 3 години разруха саботажи грабежи стани да седна и никакво добро развитие на България СПЕЦ съд закрит Гешев уволнен инфлация 30 % никакви пари от Европа саботажи газене на закони газене на конституция неистово алчност нагло безнаказано

37

Анонимен

преди 1 седмица

До до32 Гледаш повърхностно но нещата , всяка от т.н. партии има сноя принос , цялата избирателна ситема е фалшива , те си я правят . Аз питам , на какво основание тези които са предмет на избор ще си правят избирателен " закон " . Всичките допринасят за това у българина да се унищожи държавническото чувство , сиреч факта , че държавата е обществен договор и в него обществото има реално място и функции .

36

До 32

преди 1 седмица

До До 29"За три години ГЕРБ ни пращат пет пъти на избори и нито веднъж не съставиха кабинет." Брей, в някаква паралелна реалност май живееш. Вярно ли е, че само ГЕРБ ни пращат на избори? Май забрави как Славуца не можа да направи кабинет бидейки първа политическа сцена, как *** правеха и невъзможното да няма кабинет, а техните кабинети бяха от категория "без слез не взглянешь" (така казват руснаците) и бяха по-скоро вредни, отколкото полезни.

35

Анонимен

преди 1 седмица

агресивни в парламента са новите партии-ИТН,ПП.В по-предния парламент най-агресивен беше г-н Тошко-каратиста,в предния Простото и Кокорчо

34

до32

преди 1 седмица

Не ни пращат ГЕРБ на избори ,а ПП-ДБ,не лъжи

33

Анонимен

преди 1 седмица

Когато някой е станал доцент се предполага,че има поне малко мозък.Значи понеже Киро простото, Ококорения Асан и Наско лилипута били агресивни срещу ръководството на ГЕРБ и ДПС,трябва ръководството да подаде оставка?!?!?Никаква логика,по скоро трябва агресивните да си намалят малко агресията,че иначе избирателите няма да издържат и ще им помогнат да си я намалят