fallback

Общ преглед
Деница Сачева от ГЕРБ-СДС сподели, че срещата с Има такъв народ е преминала в конструктивен дух. “Разговаряхме по конкретните политики в нашата управленска програма”, допълниха от ГЕРБ-СДС след срещата, състояла се в парламента. 

Деница Сачева допълни, че вратата за разговори по конкретни политики остава отворена. Тя посочи, че разговори по състав и структура на правителство не са водени, допълва БТА.

След срещата от ГЕРБ-СДС казаха, че искат да направят правителство, но колегите им от ДПС и ИТН не са изразили ясна и категорична подкрепа.

"Постъпваме отговорно към гласувалите за нас и към останалите, които очакват държавата да се постави отново на стабилна основа", коментира още Сачева.

ГЕРБ иска да направи правителство и да поеме отговорността да има правителство на споделената отговорност. ДПС и ИТН не са изразили ясна позиция за подкрепа на правителство. Имаме покритие по определени политики, но нямаме категорични отговори за парламентарна подкрепа, уточни Сачева. Ще видим какво ще се случи в утрешния ден и дали НС ще излъчи свой председател. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов няма да се срещне с лидера на Величие, уточни още Сачева.

ГЕРБ утре сутринта ще каже номинацията си за председател на НС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

163

Знайко

преди 1 седмица

От три месеца се знае, че ДПС пазаруват гласове за ИТН на клоуна Слави Трифонов за да станат тяхна патерица и да ги омаскарят когато сформират кабинет до есента когато започват изборите в САЩ. До тогава ще тупкат топката със спорни промени в законодателството след, което ще развалят коалицията като ще обвинят именно клоуните и ще насрочат нови избори защото тогава ИТН ще отпаднат от парламента и политиката за да могат да акумулират гласове достатъчно за да управляват сами без никой да им пречи.

162

Анонимен

преди 1 седмица

Никой,няма да влезе през отворената Ви врата другарко Цачева! -:) Вие Наистина ли Не разбирате вече,че ГЕРБ Приключи???-:)!

161

BG

преди 1 седмица

Тошко африкански с бели *** бански се предаде и ще яде банани . Не слушай ко говоря а Ко праа. ПРОДАЖНИЦИ.

fallback