163

Знайко

преди 1 седмица

От три месеца се знае, че ДПС пазаруват гласове за ИТН на клоуна Слави Трифонов за да станат тяхна патерица и да ги омаскарят когато сформират кабинет до есента когато започват изборите в САЩ. До тогава ще тупкат топката със спорни промени в законодателството след, което ще развалят коалицията като ще обвинят именно клоуните и ще насрочат нови избори защото тогава ИТН ще отпаднат от парламента и политиката за да могат да акумулират гласове достатъчно за да управляват сами без никой да им пречи.

162

Анонимен

преди 1 седмица

Никой,няма да влезе през отворената Ви врата другарко Цачева! -:) Вие Наистина ли Не разбирате вече,че ГЕРБ Приключи???-:)!

161

BG

преди 1 седмица

Тошко африкански с бели *** бански се предаде и ще яде банани . Не слушай ко говоря а Ко праа. ПРОДАЖНИЦИ.

160

Иван Младенов

преди 1 седмица

Както се предполагаше тези избори не донесоха нищо добро за народа ( неолибералите не признават понятието харод ). Загуба на врене и задълбочаване на отчуждението в обществото. Предлагат ни още повече от политическите извращения от последната извратена сглобка. Баце, като се смата за победител с 8 % от гласовете на изборателите, да поеме отговорност и да направи истинка коалиция а да не се измква с разни измишьотини. Политичската система на българоя е напълно разрущена. Това не са политици!!!

159

Ana

преди 1 седмица

След като са се явили ( и.тн) са ги навили

158

aaaa

преди 1 седмица

Всичи негласували са съгласни ГЕРБ да ги управлява, дебиляго.

157

Анонимен

преди 1 седмица

Малцинството ще управлява мнозинстрото. Абе аланколу, за ГЕРБ са гласували 8% од имащите право на глас. Какво ще ми управлявате?

156

Най-новия виц

преди 1 седмица

Бойко нямало да е мин - председател на правителството . Да това ли ни е демокрацията ,мин-председателя ще е марионетка на Бойко или какво Бойко няма да му се меси -- тези да си ги разправят където си искат ! Ще си управлява Бойко от неговите си,, сарай,,по телефона ще си ги привиква и няма да ходи да се обяснява във Народното събрание да се поти има си човек за това ! Това каква форма на управление се нарича ? Хем управляваш хем на никой не се обясняваш и за нищо не си виновен има си параван !

155

пилота23

преди 1 седмица

с тези крадци от ДПС България няма бъдеще закривай

154

ДО 150

преди 1 седмица

Ако говориш за Марков НСО са военна оганизация НЕ полиция ! Военни звания !

153

Зозо

преди 1 седмица

До ПП + БСП +ВЪЗРАЖДАНЕ..... Ххахахаааа, няма как да стане. ПП 39+БСП 19+Копий38.... нямат и 100 гласа :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

152

пилота23

преди 1 седмица

тези колко са гнусни

151

Най-новия виц

преди 1 седмица

На всякъде във Европа се вдига глас срещу процъфтяващата корупция и тука се появяват партии със мисъл за радикални промени и въстановяване на справедливостта и достойнството на обикновения човек Но както е казано власт не се дава ! Тука било демокрация многопартиини избори и т,н.т. Да имаше такова нещо сега го НЕМА ! НЕМА лигитимност със малцинство и услугите на 100 000 полицая не можеш да отбраняваш всичко заграбено защото има едни 70 % поне българи които търсят начин да променят страната !

150

хахахах do 148

преди 1 седмица

този човечец няма нищо общо с Чилийски генерал. дори само това, че е милиционер. Военните НЯМАТ нищо общо с полицията. затова монарсите имат военни звания, а не милицинерски...

149

Анонимен

преди 1 седмица

Стига с тази Сачева. Дайте ми арменката със сивото костюмче на снимката...Ох, Сузиииии!!!!

148

Най-новия виц

преди 1 седмица

Полковника го виждам малко като един генерал във Чили --посъбра ги едни такива на един стадион и страната тръгна по друг път И тук спасител може да бъде само човек който може да върне надеждата за справедливост във народа т,ест ( всеки участвал във изчезването на магистралата НА СТАДИОНА ) И всеки със къща за 1милион щателно да обясни всичко около пройзхода на парите Всеки вижда че сега заплатата на президента примерно е такава че пак не може да имаш имоти на всякъде -- народа иска справедливо

147

Поп Ганчо

преди 1 седмица

Ах, сапуна. Ах, сапуна. Пак ни сапунисаха! Друго е да имаш академик по сапунисването .....

146

Сачева,кой я набута

преди 1 седмица

Веднага ти отговарям-тая 90те идва от Толбухин и учи журналистика в СУ. Тогава още млада незнайно как става секретарка(може би и нещо повече) на Илко Семерджиев (министър на здравеопазването при kocтов).1999та се създава НЗОК и парите потичат.После при царО създава сайт здраве.нет(беше шефка на една моя бивша),после пак при СДСарите,пллю по бацце,после му стана главно острие и оттам нататък вече знаеш!! Рептилка кариеристка, добре че поне няма да остави поколение!!!!

145

Реалист

преди 1 седмица

Това бяха най-фалшивите избори купени и натъкмени от ДПС-ГЕРБ. Очайквайте бурни протести!!!

144

Анонимен

преди 1 седмица

Корупцията е навсякъде в държавния сектор. Обраха народа, разходват се неправомерно публични средства. Ще фалират стопанства, предприятия, изобщо цялата държава. Превърнаха държавата в един разграден двор! Съставяйте правителството и започнете промяната на "Промяната".Стига алчност!