Снимка БГНЕС
fallback

Приветстваме решението на Камарата на представителите в Конгреса на САЩ за мощната подкрепа за Украйна, съобщиха на фейсбук страницата си от Министерския съвет.

Пакетът от американската военна помощ е важна стъпка в решаващ момент, която ще донесе повече сигурност в Черноморския регион, Европа и цялото евроатлантическо пространство, посочват още в публикацията от служебното правителство.

Камарата на представителите в Конгреса на САЩ одобри днес с двупартийно мнозинство при гласуването пакетите от военна помощ за Украйна и Израел, които влизат в законопроект за помощ на стойност 95 милиарда долара, предаде Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

136

Анонимен

преди 4 месеца

Тия пък, кой ги натиска, че звънят. Мълчете бе, глупци!

135

Анонимен

преди 4 месеца

Разбира се, че ще приветстват САЩ. От тази помощ САЩ ще спечелят и ще станат по-богати. От 61 млрд.щ.долара. Всъщност пакета включва 23,2 млрд. долара за покриване на оръжия и боеприпаси от резервите на Пентагона. 11,3 млрд. долара за подкрепа на американските операции в региона, а 13,8 млрд. долара отиват за покупка на оръжия и боеприпаси. Колко ще спечели Украйна? Само ще загинат още хора. Парите, които отпуска Америка ще си останат в Америка. Те ще си изчистят складовете от старо оръжие.

134

Анонимен

преди 4 месеца

Американците искат само трупове. Наистина ли Главчев иска съЩото? Аз не мисля, че написаното е мнението на българите. Мисля, че министър-председателят е персона без чест и достойнство.

fallback