136

Анонимен

преди 4 месеца

Тия пък, кой ги натиска, че звънят. Мълчете бе, глупци!

135

Анонимен

преди 4 месеца

Разбира се, че ще приветстват САЩ. От тази помощ САЩ ще спечелят и ще станат по-богати. От 61 млрд.щ.долара. Всъщност пакета включва 23,2 млрд. долара за покриване на оръжия и боеприпаси от резервите на Пентагона. 11,3 млрд. долара за подкрепа на американските операции в региона, а 13,8 млрд. долара отиват за покупка на оръжия и боеприпаси. Колко ще спечели Украйна? Само ще загинат още хора. Парите, които отпуска Америка ще си останат в Америка. Те ще си изчистят складовете от старо оръжие.

134

Анонимен

преди 4 месеца

Американците искат само трупове. Наистина ли Главчев иска съЩото? Аз не мисля, че написаното е мнението на българите. Мисля, че министър-председателят е персона без чест и достойнство.

133

РендетУ

преди 4 месеца

За 34 години "Дупекрация" у Бг нищо не съ е променило, дори стана по-зле!!! Навремето бяхме най-верното пуделче на СССР, а, днес сме най-верното пуделче на Кравефермата! Мдаааа..., още си носим Пет Вековния Робски Манталитет с мотото от онуй време: "Наведена главица, сабя не я сече"! Пфу..., Отврат, до го е....!!!

132

Анонимен

преди 4 месеца

Импийчмънт още утре на това продажно правителство! БСП и Възраждане да внесат вот на недоверие.

131

Подлоги!

преди 4 месеца

Много, много жалко и сервилно поведение за пореден път!

130

Анонимен

преди 4 месеца

Само така ! До земята се поклонете чело ударете и господаря ще ви похвали слуги на рогатия.

129

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Извинявай братчет , ама нещо разсъжденията ни много еднопосочни , липсва им пространственост , като за братчет де , при животните го наричат първосигналност , макар , че тъкмо за тях не съм много съгласен, що мислят животинките бе , мислят , ама ти не .

128

Анонимен

преди 4 месеца

До Гошо- Гошко, а аз мислех, че Раша руши и убива в Украйна, ти казваш Украйна се руши сама ли, а ако утре бащицата осъмне на нашата граница- ще направиш питка и ще бегаш да го посрещаш ли, а ще имате ли народни пенсии до трето коляно и по сватство, както червените бандити виж в ДВ номер 25 от 25 март 1962г.......

127

Анонимен

преди 4 месеца

До Гошо - Не го разбирам това, никой не говори за мир, всички наблягат на продължаване на войните. Явно едно малцинство яко печели.

126

Гошо

преди 4 месеца

Жалко, много жалко че проамериканския служебен кабинет продължава подкрепата на терористичната държава САЩ. Не вярвам някой да не вярва че новото оръжие ще допринесе до още жертви на украинци. По 5000 украинци умират на седмица. Подръжката за Израел е пагубна за много деца в Газа, а Индокитай е ново огнище на война. Приветствайки помоща приветствате загубата на човешки животи и най-вече на деца.

125

Анонимен

преди 4 месеца

Смеят ли да пропуснат овациите, нали още утре ще има смени на министър-председател и министри.

124

Анонимен

преди 4 месеца

Това си е малко като да плащаш за погребение , ама нашичките не могат проумя , че по такива поводи поздравления и приветствия са неуместни , но пък ще похапнат малко житце , нещо бомбонки , некоя сладцица , ще пийнат за вечна памет по чашка винце ако им даде попа , от там извира ентусиазмът .

123

Анонимен

преди 4 месеца

до 132 гаранция Денков го е правил вече

122

Анонимен

преди 4 месеца

това правителство мутант , коеото никой не избира и не носи оговорност пред никой, 100% е идея на американския посланник. Главче и война на русия ще обяви само да му кажат няма проблеми

121

Анонимен

преди 4 месеца

хаха колко са жалки и наведени не е истина

120

Анонимен

преди 4 месеца

Няма ли да обявят този паметен ден за национален празник? А поздравихте ли ги и за помоща за Израел?Натегачи.

119

ПроСоТо

преди 4 месеца

БЕЗМОЗЪЧНИЯ СЛУГИНАЖ на нашите "политици и управляващи" "кърти мивки" !!!!...ОТ КАКЪВ ЗОР ще се НАТЯГАТ на ония отвъд океана?...НА НАС ЛИ ЩЕ ДАДАТ ПОМОЩИ,или на укрите?...Някой искал ли им е одобрението?..Ей за това ще ни мразят и презират другите :-защото престараващият се СЛУГА отвращава господаря си..

118

Анонимен

преди 4 месеца

Аз не бих си цапал ръцете с кръвта на руснаци, като произвеждан оръжия, които да продавам на Окрайна..... чрез посредници. А Фащ са империя на злото, която ползва от БГ най-квалифицирани те ***.....

117

Анонимен

преди 4 месеца

И тези като онези ! Посолството управлява тази колония !