Снимка БГНЕС
fallback

Осъждам остро дръзкото нападение с ракети и дронове, което Иран предприе спрямо Израел тази нощ. Това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във Фейсбук.

"Допълнителната ескалация на конфликта в Близкия изток, до която действията на Иран ще доведат, не трябва да бъде допускана. Ние подкрепяме нашите израелски приятели в тяхното законно право да пазят и отбраняват страната и народа си", допълва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

бе

преди 4 седмици

баце оти се обаждаш неподготвен ?според ООН имат право да отговорят за това къдео им срутиха посолството в Сирия и убиха маса народ ,а за геноцида в Газа ни дума и вопъл ни стон -хитлер е имал за какво да ги гони

75

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен, к.68 ББ първо беше приятел на Путин и му занесе армаган една малка каракачанка.Сетне стана гъст с Ангела Меркел, но пусти German език труден и не го научи,само приветливо грухтеше и се втурваше да я прегръща. Когата фрау Ангела загуби изборите, ББ се ориентира към хер М.Вебер и стана френд с него. Дойде Mr Байдън в САЩ и Боце оттогава соло, а сега заедно с Пеевски е пръв приятел на САЩ, нищо че Шиши е Кавалер на закона Магнитски. Така че генерал-лейтенатът от Банкя знае 2 и 200.

74

Анонимен

преди 1 месец

Браво, Баце, пак сме със САЩ. Ама и Кире е със САЩ, а Канада и северноамериканците са комшии, а ние сме доста по-далече. И друго: нищо чудно Ристо Росенченина и Генералчето да се присламчат след някой и друг месец към Mr Trump, те гледат в бъдещето.

fallback