76

бе

преди 4 седмици

баце оти се обаждаш неподготвен ?според ООН имат право да отговорят за това къдео им срутиха посолството в Сирия и убиха маса народ ,а за геноцида в Газа ни дума и вопъл ни стон -хитлер е имал за какво да ги гони

75

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен, к.68 ББ първо беше приятел на Путин и му занесе армаган една малка каракачанка.Сетне стана гъст с Ангела Меркел, но пусти German език труден и не го научи,само приветливо грухтеше и се втурваше да я прегръща. Когата фрау Ангела загуби изборите, ББ се ориентира към хер М.Вебер и стана френд с него. Дойде Mr Байдън в САЩ и Боце оттогава соло, а сега заедно с Пеевски е пръв приятел на САЩ, нищо че Шиши е Кавалер на закона Магнитски. Така че генерал-лейтенатът от Банкя знае 2 и 200.

74

Анонимен

преди 1 месец

Браво, Баце, пак сме със САЩ. Ама и Кире е със САЩ, а Канада и северноамериканците са комшии, а ние сме доста по-далече. И друго: нищо чудно Ристо Росенченина и Генералчето да се присламчат след някой и друг месец към Mr Trump, те гледат в бъдещето.

73

Анонимен

преди 1 месец

Отивай си на се ло, мириз ливко. Задигнал си милиарди от държавата с помощта на такива външни приятели, дето сега почват да ги лупат отвсякъде.

72

Анонимен

преди 1 месец

Откъде накъде израел да е приятел на България, а Иран да не е ? Не искаме да слушаме тъ по ти ите на този сел ян дур.

71

Анонимен

преди 1 месец

Тиквуний осъдил....смЕх в залата.....ай бЕгай с 200 , ТАЛУП

70

Радослав

преди 1 месец

А с какъв мандат Бойка калдаръм кадъна се изказва? Да внимава, че Ердоган пак ще я смаже от бой като се върне в харема за настройка! Ще насъска няколко заптиета да и разширят приятелският кръг, но то при дърт комунист, цял живот метреса на вождове, това може да не е наказание, а награда и Бойка калдаръм кадъна пак да не разбере какво очаква султана от слугинята си!

69

Анонимен

преди 1 месец

Наети драскачи лъжете нагло против държавата в която живеете разбирате ли не

68

Анонимен

преди 1 месец

"Подкрепяме нашите израелски приятели", написа лидерът на ГЕРБ"--------------Не, не ги подкрепяме и няма как след като те първи извършиха военен удар по иранското посолство.

67

Анонимен

преди 1 месец

Бойко е магистрална труженичка, то затова няма значение в ГЕРБ мъже ли са или жени.

66

е как

преди 1 месец

то се види кой на кого се мазни...башибозука не издържа...да не врътне упашка

65

нищо ново

преди 1 месец

Лоеко е национален предател, в белия дом могат да си го вземат като пеле -ветропоказател с наведени Г..ащи

64

Анонимен

преди 1 месец

Че играе Магнита по Тиквата

63

И тоя е от тях

преди 1 месец

Бойко Барисов си е прикрит юдеин - Барух. Той иначе власт не може и да помирише. Всичките 100 съветника и бодигардовете на другаря Тодор Живков, са били евреи. Самият Тодор Живков е бил евреин, незаконен син на евреина-цар Фердинанд. Няма в България на власт други, освен евреи!

62

Анонимен

преди 1 месец

Другите партии се оказаха ислямски мекеренца.

61

Мъдия

преди 1 месец

Тоз взе и да съди.Значи е близо до нас.Разбира ги тез работи.

60

Анонимен

преди 1 месец

А Израел защо нападна сградата на Иран в Сирия? Това нападение от страна на Иран беше провокирано от Израел. Тук не трябва да се взима страна. В Чужди конфликти не трябва да се забъркваме по какъвто и да е начин. Ако някой е нападнат без причина разбирам да се осъжда но в случая тази атака е отговор. Дипломатическите сгради не трябва да се пипат.

59

Анонимен

преди 1 месец

еврейската наколянка пак напълни бузи

58

Нищо ново

преди 1 месец

Осъжда какво? Израел е обстрелял посолството на Иран в Сирия. Неоправдан ли е отговорът на Иран? Според мен си е точно оправдан. Израелците каквото търсили, това и намерили.

57

112

преди 1 месец

А кой нападна Израел преди 6 мес. Хамас, подкрепян от Иран и Русия.