Снимка: БГНЕС

Общ преглед

Няколко офиса в София се претърсват при акция на полицията и жандармерията.

Операцията е от тази сутрин.

Проверяват се счетоводни къщи. Те са ситуирани на ул. "Парчевич" и на бул. "Стамболийски". От офисите се изземат документи.

Засега няма информация какво се проверява, не е известно и да има задържани. Повече детайли за операцията се очакват по-късно днес.

По информация на bTV се проверяват офиси, свързани с депутата от ПП-ДБ Настимир Ананиев.

"Не съм притеснен. Всъщност от вас разбрах, че има хора в офиса. Чух се с мениджъра, каза, че се прави проверка на белгийска фирма, която в един момент сме обслужвали и искат документи. Чакат счетоводителката, която е на половин работен ден, да дойде и да ги предостави" - така депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев коментира новината, че полиция и жандармерия са влезли в негови офиси в София.

"Не може журналистите да разберат преди хората, които се занимават с дейността, какво се случва. За мен това е политическа бухалка, което ще се опитат сега по някакъв начин да се върти. Не виждам абсолютно нищо нередно да се обслужват чуждестранни фирми. Когато някой дойде и поиска документация, тя ще бъде предоставена, ще съдействаме на органите, които искат документи", обясни Ананиев, цитиран от "24 часа".

Той твърдо отрече възможността самият той да бъде разследван.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар