Снимка: БГНЕС
fallback

Тази мръсна история с главния секретар на МВР ще намали допълнително избирателната активност. Случаят е отвратителен и аз за първи път виждам да се изнася протокол от разпит на защитен свидетел, за което прокуратурата би трябвало да се сезира. Това каза бившият вътрешен министър Емануил Йорданов в студиото на БНТ.

Според него излезлите в публичното пространство многобройни снимки нямат никакво значение за делото, тъй като съдът няма да ги приеме за доказателство. Освен това подобни шумни дела никога в България не са завършвали с някакъв резултат, каза още Йорданов.

"Този случай нанася тежък удар върху авторитета на МВР и би трябвало поне основните политически сили да заявят ясно как смятат да разрешат кадровите проблеми в системата", каза Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 1 месец

Напротив! Ще я увеличи, защото не искаме да храним ГЕРБави *** в мВР.

18

анонимен

преди 1 месец

Трябва всички да гласуваме, все пак МВР не брои бюлетините! Но, внимавайте за кого ще гласувате, нагледахме се на убийства, кражби и афери, през последните 3 години!

17

Никола Стефанов

преди 1 месец

Повечето от избирателите дори не разбраха, че имало някаква *** история около МВР - все пак всеки, който не е роден вчера е наясно, че когато има някакъв скандал около някой блажен пост, това просто означава, че т.нар. елит не могат да се спазарят за препродажбата на гореупоменатия пост.

fallback