Снимка: БГНЕС
fallback

Има ли опит за превземане на МВР, играли ли са на рулетка ПП и какво получиха в крайна сметка?

"Оказва се, че не е толкова лесно да се овладее МВР, но Калин Стоянов не изпълнява исканията на своя ментор - Петков, а явно това взривява ПП. Те са уплашени и тревожни хора, които се държат в нарушение на всякаква елементарна учтивост. Очевидната причина е, че поискаха всичко и получиха нищо - избраха играта на рулетка", заяви пред Nova News културният антрополог Харалан Александров.

Александров коментира и сглобката, която се разпадна.

"Възможно е да се е заченало нещо от тази коалиция. Ясно е само, че ще се види след няколко месеца и ще е евроатлантическо. Конституцията може би е първата рожба", смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Ангелина

преди 1 месец

Самозвания антрополог Александров ,ако беше поне малко обективен ,отдавна би прозрял ,че въпреки властта и ресурсите ,които има за саморазправа с неудобни хора - най- страхлив е неговия вожд и вече има конвулсии.Преди тях обаче ,в специализирани заведения със строг режим ще отидат техните "армии за убийства" ,които са най- долнопробни в Северозападна България,защото в тях и сред населението преобладават техни себеподобни .

60

Анонимен

преди 1 месец

Харалане,личи си по бузите ти,на коя ясла кльопаш.Кажи нещо против банкянския,за да те вземат хората за обективен и истински сондажник на общ. мнение.Не ти ли е неудобно, като латерна да хвалиш само една партия и нейният...

59

До 44 и други подобн

преди 1 месец

До Анонимен Наивници сте, заслепени от омраза! ПП-ДБ са розови либерали, младежите на бившата социалистическа партия и не мислят за никой друг, а само за себе си!

fallback