Снимка: БГНЕС
fallback

От ИТН имат съмнение за партийно влияние в новия служебен кабонет. Тошко Йорданов изказа коментар, че този състав на кабинета е на ПП и на Христо Иванов.

Коментарът му идва на фона на отказа на ПП-ДБ да останат на "Дондуков" 2, където Димитър Главчев запозна представителите с имената, които ще формират състава на бъдещия служебен кабинет, където името на Евтим Милошев фигурира като министър на туризма.

Според Тошко Йорданов промените в Конституцията са били просто една демонстрация на безсмисленост.
"Това са наистина глупави промени в Конституцията, които направиха ГЕРБ и ДПС, а заради Христо Иванов тръгна да се променя Конституцията", посочи той.

"Ще си изстрадаме този период. Надявам се Конституционният съд най-накрая да се сети каква му е ролята. Ако това не се случи в следващия НС ние ще търсим конституционно мнозинство да оправим Конституцията", заключи още Тошко Йорданов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 1 месец

Главанаци от ИТН,за кого ще ломотите,ако го нямаше К.Петков? Толкова сте елементарни,че чак ви боли.

29

Анонимен

преди 1 месец

ПП ДБ са виновни че Борисов управлява държавата 12 години Виновни са че нямаме съдебна система че нямаме МВР че нямаме служби Виновни са че Борисов построй тръбата на Путин Виновни са за целия мафиотски преход ППДБ са виновни че се появиха и искат да променят и да направят тази територия нормална държава ППДБ са много виновни за всичко в тая държава да се махат и да оставят мафията да ни управлява за да си живем в мръсната к о ч и на на спокойствие

28

Калин

преди 1 месец

Доста го надценяват Христо Иванов в случая

fallback