fallback

Димитър Главчев подготвя служебно правителство. Кои ще са министрите в него?

"Не може да бъде изненада, когато имаш краен списък. В случая се очакваше голяма част от листата да откаже. Логично е всички финансови институции да не искат да имат отношение в политическото управление на държавата", заяви политическият психолог проф. Антоанета Христова в студиото на "Денят ON AIR".

Според пиар експерта Нидал Алгафари прекалено бързо е изгласувано решението за служебен министър.

"Водили са някакви разговори, някъде се е подхвърлила идеята и ако беше успешна, щяха да се препират кой да говори по телевизията, сега нищо не казват. Не е проблемно кой го е предложил. Проблемно е кой е решил да го направи, народните ни представители защо така избързаха с този вариант да го изгласуват набързо, като бяха наясно, че може да бъркат някъде" допълни  Алгафари ефира на Bulgaria ON AIR.

Проф. Антоанета Христова смята, че общественият интерес не е задоволен.

"В момента парламентът и това правителство, което си отиде, както и този състав на кабинета, не си спомням толкова лоша комбинация. Няма причина да мога да оправдая сбирката. Моят интерес е общественият интерес и той не е удовлетворен. Имаме Конституция, която не работи, имаме лошо демонстрирани политически отношения, които са разлагащи обществените отношения, имаме институционална, социална, политическа - всеки вид криза имаме в момента", каза тя.

Гледайте видеото с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 1 месец

Гледаш ги жени, пък като се заслушаш, умно говорят!

3

ПП СА ЛЕВАЦИ..

преди 1 месец

КЪРТЯТ И РУШАТ.... В ИНТЕРЕС НА ЛЕВИТЕ ЧЕКИСТИ - ПОПУЛИСТИ..... АТАКУВАТ САМО ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ, А СРЕЩУ НОМЕНКЛЛАТУРИТЕ ОТ БСП - ЕДНА ДУМА НЕ СА КАЗАЛИ....

2

Анонимен

преди 1 месец

от парламента трябва да изхвърчат някои лица - Копейкин, Хазарта, на Слави екземплярите, Борисов, Пеевски. Ще стане малко по-цивилизовано без тях

fallback