Снимка: БГНЕС
fallback

С влизането на България в Шенген по въздух и море ще имаме повече сигурност. Това мнение изрази бившият началник на ВВС ген. Константин Попов. В ефира на bTV генералът допълни, че Шенген предполага по-добро взаимодействие с другите държави.

„Когато имаме такива отворени граници, това освен свободно движение, е и връзка на икономиките“, допълни генерал Попов. По думите му всички политици, включително опозицията, трябва да работят за пълноправното ни членство в зоната.

Той подчерта още, че е много важно какво правим с мигрантите, които идват в страната ни и искат да останат.

„Много е важно те да бъдат интегрирани, да не създават гета, да живеят сред българите, да научат езика“, уточни той.

Бившият началник на ВВС коментира и войната в Украйна, която продължава повече от две години. „Кой печели от войната – руският народ определено не печели – има огромни разходи и много жертви. Украйна и страните в ЕС не печелят. Единственият, който печели е руският елит.  Не него не му трябват нови територии – Русия е огромна държава, а чрез идеята за външен враг, силово и чрез пропаганда да управлява руския народ“, смята ген. Попов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

бала долари

преди 1 месец

И тоя смок се озори да лъже на стари години.. Абе хора,тия генерали воинска чест нямат ли? Лъжат и Радев е от същото натовско котило пълно с лъжа, измама и слугинаж!

52

Анонимен

преди 1 месец

За да не реве на бебе му дават залъгалка, на нас бъздушен Шенген

51

ами

преди 1 месец

Абе другарю генерал,как се отваря икономиката ни,след като 85% от икономическите ни взаимоотношения със света се извършва сухопътно. Получил си някакви бонуси,за да повтаряш "невроятното постижение на пп-дб".....Такър прецедент в ЕС никога е нямало и занапред няма и да има.Или си вътре или не си....

fallback