Снимка: БГНЕС
fallback

Депутатът от ИТН Павела Митова заяви, че президентът като институция върши добре своята работа и е връчил третия мандат на “Има такъв народ”, за да даде знак на останалите партии да държат на думата си, която заявяват предварително.

"Ние сме се държали по един и същи начин с президента Радев. Смятам, че той изпълнява добре функциите си на президент", заяви Митова в ефира на БНТ. 

Тя разясни и коментарите на нейните колеги от ИТН защо страната ни трябва да отиде отново на парламентарни избори, като заяви, че това е било ясно още от първия ден на сформиране на правителството. "Ние смятахме тази "сглобка" за мъртвородена”.

Митова беше категорична, че резултатите от изборите ще бъдат различни. "Доверието към определени политически субекти е свалено, докато други политически субекти качват обществено доверие."

Според депутата в следвашият парламент трябва да има повече смирение и диалог. Тя е убедена във влизането на партията в следващия парламент с по-сериозно представителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Грозданка

преди 1 месец

вече навсякъде виждам умни и красиви.

23

Анонимен

преди 1 месец

Павела МитоваЕксперт по международни отношения и разоръжаване на оръжия за масово поразяване ... Да не е генерал тая фитка ? :)))

22

Анонимен

преди 1 месец

Тая Митова дали не минала през парапета на Просто Киро :)))

fallback