24

Грозданка

преди 1 месец

вече навсякъде виждам умни и красиви.

23

Анонимен

преди 1 месец

Павела МитоваЕксперт по международни отношения и разоръжаване на оръжия за масово поразяване ... Да не е генерал тая фитка ? :)))

22

Анонимен

преди 1 месец

Тая Митова дали не минала през парапета на Просто Киро :)))

21

Памела

преди 1 месец

На калпав народ , сглобки му пречат.

20

Анонимен

преди 1 месец

До А,бе - мани, ама ги излъгаха братчедите да си купят космически костюми

19

Ха-ха

преди 1 месец

Баш си беше живородена, ама с програмирана смърт. Е, една от страните не беше наясно с това и си мислеше, че е хванала Баце за шлифера. Все пак има и една голяма полза-видя се ясно кои са националните предатели, които са готови да погребат България заради властта и съпътстващите облаги. Всъщност ДПС не са точно предатели, а по-скоро патриоти, на собствената си държава-Доганария.

18

Анонимен

преди 1 месец

А тия не се ли заклеха да не си взимат пълната субсидия от 8 лв/глас? Май и Референдум направиха. от 2022 г получават около 1 млн на година, че нямат пари да плащат на балета. Е тия ще ни оправят.

17

ИТН роди..

преди 1 месец

А пък ИТН роди зanърmъka Тошко. 145 см c дебели чорапи.

16

А,бе

преди 1 месец

То и македонският космонавт не излетя .

15

Анонимен

преди 1 месец

Павела, ти и за околовръстното не ставаш!

14

Никола Стефанов

преди 1 месец

Това беше очевадно за всички. Все пак Поредните Продажници влязоха в НС като ИЗЛЪГАХА избирателите, че ще се преборят с ГЕРБ и ще изчегъртат "модела Борисов". Вместо това се оказа, че им е по-важно да изпратят военна техника в Украйна, вместо да се занимават с корупцията и останалите проблеми у нас. Не съм фен на банкянския, но добре, че този път ги спря.

13

таз пък

преди 1 месец

на таз мома не и е ли ясно че ТЕ чалгарите не качват обществено доверие към себе си ?! тия си мислят че се намират в шоуто на слафчу и продължават с опростачаването на населението .

12

Анонимен

преди 1 месец

Тия си мислят, че всички имаме амнезия, когато миналата година се видя, че ГЕРБ ще получат първия мандат и той няма да бъде подкрепен от ПП-ДБ, тия от ИТН бяха навити на "експертно" правителство с мандата на ГЕРБ и подкрепено от ДПС, БСП и ИТН като ИТН да подадат "експерти" за две министерства, МРРБ - ескперт Караджов и Спорта с неясно кой "експерт" от ИТН.

11

Анонимен

преди 1 месец

За момента се разглобиха, после пак ще се сглобят. Причина все ще се намери - война, руски шпиони, комунисти, приемане на евро, не знам си какво... истината е, че ко не се сглобят, няма да могат да делят баницата и ще остане неразделена. А ако не крадат от тоя народ - за какво са ходили на избори?!?

10

език и мислене

преди 1 месец

Смирението не е евроатлантическа ценност. Даже обратното: преводът на думата е почти невъзможен на съвсременните западни официални езици, защото го свеждат до самоунижение и примирение. Което е далеч от нъдростта на българската дума, в която основата е да се постигне спокойствие (мир) за благото на цялото(мир=свят), като се преодолее себичността.

9

Public enemies

преди 1 месец

Каква алтернатива има сглобката, нови непрестанни избори през няколко месеца с резултат служебен кабинет, непрекъснато безмислено пилеене на пари ?

8

4%

преди 1 месец

изглеждат мираж.

7

Анонимен

преди 1 месец

Чалгарите пвърляха развалени домати и риба при преврата на РР, после провалиха два парламента с "правителството" на особи като Пацо Шнорхела, не влязоха в предишното НС, с али-бали едвам се добраха до 49-то НС и като галеничета на пРЕЗИЛдента НЕ се спряха да се лигавят и да търсят под вола теле. За какво изобщо са ни притрябвали чалгари от диванчето?

6

Анонимен

преди 1 месец

В следващия парламент няма да ви има вас

5

сценаристите и

преди 1 месец

правистите само съботираха , а сега раздават неодобрения . хахахаха наместиха правораздаването да е удобно за чалгарите .