Снимка: БГНЕС
fallback

Партия „Възраждане“, която традиционно атакува ЕС в риториката си, се готви да участва в евроизборите и да изпрати свои представители в ЕП.

До 15 април листата с кандидатите ще е готова, обяви лидерът на партията Костадин Костадинов.

Според него се прави опит вотът за ЕП да отиде на заден план, защото се намираме в правителствена криза.

„Истината е, че така или иначе скоро ще има развръзка. Дори и този грозен и пошъл политически спектакъл да продължи, той няма да продължава вечно“, коментира той.

Костадинов смята, че няма значение дали, ако се стигне до предсрочни избори, те ще са 2 в 1 с европейските през юни.

Кандидатите на „Възраждане“ за ЕП ще отговарят на три основни критерия - да са родолюбци, да са открити и демократични и да защитават правото на глас.

„Ние ще изпратим активни хора, а не както всички досега са пращали политически пенсионери, хора които отиват там, за да рентиерстват на гърба на техните избиратели“, коментира Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Българин

преди 1 месец

Евроатлантиците,защо се страхувате?Възраждане са прости,неграмотни и не разбират нищо.Европейската общност е умно-образовано-можеща.Ще победят копейките и в Урсулско-фон-дер-Лайенска Европа ще има мир,любов и благоденствие,хората ще се прегърнат с мигрантите и ЛГБТ-тата,лошия Путин ще бъде осъден в Хага,РФ ще се разпадне,България ще забогатее като приеме еврото и влезе в Шенген.И ще заживеем щастливо до края на дните си.Лека нощ деца.

58

Дегенерация

преди 1 месец

И какво ще правят в Брюксел при омразните им ЛГБТ? Да не би това да е имал предвид с неговите ,,активни" европарламентаристи?.. Вярно ги бяха нарекли ,,***".

57

СМЕХ....

преди 1 месец

ТАКА СЛЕД ЕВРОИЗБОРИТЕ И КОПЕЙКИН ШЕ СЕ УРЕДИ ДА ЖИВЕЕ В БРЮКСЕЛ , КАТО СЪР ГЕЯ И С.ЙОНЧЕВА.....ХАХАХАА....МНОООГО СТАР НОМЕР@!!

fallback