59

Българин

преди 1 месец

Евроатлантиците,защо се страхувате?Възраждане са прости,неграмотни и не разбират нищо.Европейската общност е умно-образовано-можеща.Ще победят копейките и в Урсулско-фон-дер-Лайенска Европа ще има мир,любов и благоденствие,хората ще се прегърнат с мигрантите и ЛГБТ-тата,лошия Путин ще бъде осъден в Хага,РФ ще се разпадне,България ще забогатее като приеме еврото и влезе в Шенген.И ще заживеем щастливо до края на дните си.Лека нощ деца.

58

Дегенерация

преди 1 месец

И какво ще правят в Брюксел при омразните им ЛГБТ? Да не би това да е имал предвид с неговите ,,активни" европарламентаристи?.. Вярно ги бяха нарекли ,,***".

57

СМЕХ....

преди 1 месец

ТАКА СЛЕД ЕВРОИЗБОРИТЕ И КОПЕЙКИН ШЕ СЕ УРЕДИ ДА ЖИВЕЕ В БРЮКСЕЛ , КАТО СЪР ГЕЯ И С.ЙОНЧЕВА.....ХАХАХАА....МНОООГО СТАР НОМЕР@!!

56

Анонимен

преди 1 месец

Тези не бяха ли еврофоби? Май и те са урсулоподобни същества.

55

Анонимен

преди 1 месец

путин плаща с по апартамент в мацква за всеки внедрен руски шпионин в ЕС, Копейкин иска да уреди децата и децата от новата Сара до живот

54

Анонимен

преди 1 месец

хахах знаейки качеството на контингента им - 99% едва връзват изречение на английски, четат статистика като Путин - измислят си цифри и каквото е изгодно за тях, четенето с разбиране им куца, кофти ще е този списък. Пък и там не плащат рубли - това е против партийната доктрина като цяло

53

Анонимен

преди 1 месец

Кремълските пдлоги искали да пращат хора в Европарламента?! Не бяха ли против България в ЕС, защо се навират там където уж не искали?

52

Анонимен

преди 1 месец

Нали са против ЕС? Ама, заплатките са много тлъсти!

51

Европейски джендър:)

преди 1 месец

Я елате, пиленца, при батко!

50

Анонимен

преди 1 месец

Не им завиждам откъде ще намерят хора. Хем да нямат черни печати в паспортите, хем да са образовани, хем да нямат съдимост... мъкаааа!

49

Анонимен

преди 1 месец

Копейката сега започва. Днес в европарламента, утре ще поиска чиновническа служба в НАТО.

48

Анонимен

преди 1 месец

Ясно! Костя иска да изкара България от ЕС, за да се шири самичък вътре. Нали постигна и американската мечта - да забогатее скорострелно. Сега кравар ли да му викаме или да?

47

...

преди 1 месец

Този и всички подръжници на путин , да получат доживотна забрана, да ходят в кремъл, там е мястото им , хайде.

46

Анонимен

преди 1 месец

Нали капейките не правели компромиси със себе си. Тогава редно е да откажат от евродепутатските места и да се фокусират върху местния (си) патриозъм. А в Европарламента искат грамотни хора. И не приемат хора счетен печат в паспорта.

45

Не е истина

преди 1 месец

Хахахаха. Коцето ще ходи да става евроджендар. Привържениците на Възраждане пак прелъстени и изоставени.

44

Анонимен

преди 1 месец

Нов фолк: Пусти борованци станали московци, а възрожденци - юръп депутейти! Топчето пукна, Путина стресна. Костя се юрна Масква да брани.

43

Анонимен

преди 1 месец

Щом соростаците бълват дежурните опорки значи" Възраждане" и бърка дълбоко да не казвам къде

42

Анонимен

преди 1 месец

РУСНАЦИТЕ СЕ ГОТВЯТ ЗА ЕВРО ИЗБОРИ

41

Точен

преди 1 месец

Възраждане е единствената парламентарна българска партия и единствено истинската европейска. Против афро-арабо-азиатска "нова" Европа", против ЛГБТ извращенията и против диктатурата на западните банки и корпорации.

40

Анонимен

преди 1 месец

Сметка без кръчмар. Има да се излагат като кифладжии. Тука си ги знаем, барем и в Европата да ги научат. ))) Странно ми е само откъде ще намерят хора с добро образование: да не са завършили платено обучение и да разбират от политика. Не ги виждам.