Снимка: БГНЕС
fallback

Единствената причина да продължавате агонията е, че знаете, че едни избори ще финализират вашето управление, обърна се към депутатите от ГЕРБ и ПП-ДБ Искра Михайлова в декларация от името на ПГ на „Възраждане“.

Според нея само парите и постовете събирали двете коалиции.

"От опитите за нов брак по сметка между ГЕРБ и ПП-ДБ се вижда, че протягането на ръце един към други е само за да се хванете за гушите. Вие не можете да се понасяте, дебнете се и си нанасяте удари, обвинявате с в корупция, контролирана съдебна система, а в същото време водите преговори да управлявате още в някаква безумна некоалиция",обвини Михайлова.

По думите й ГЕРБ и ПП-ДБ не работят в интерес на националните интереси, а обслужват чужди посолства.

"Изпълнявате чужди нареждания като същевременно си разпределяте плячката. Светът се променя, ЕС се променя, България се променя и това е видно за всички останали, но е и за вас. Това агонизиращо управление на страната, безсрамното търгашество, унижава страната ни в очите на собствения ви народ и в очите на света", упрекна още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 1 месец

Да, изборите ще сложат край на агонията. В парламента няма да има нито копейки, нито сценаристи и ще се спори по-цивилизовано.

24

Анонимен

преди 1 месец

Каква сглобка, какви пет лева, като те са си сглобили яка фулбока държава и няма кой да я разглоби.

23

Анонимен

преди 1 месец

Грозното лице на Копейкини

fallback