Снимка: БГНЕС
fallback

"Продължаваме промяната-Демократична България" станаха част от един порочен модел, който искаха да променят. Това каза в Русе народният представител от БСП Иван Иванов във връзка с ротацията на кабинета, предаде БГНЕС от крайдунавския град.

Според Иванов и ГЕРБ-СДС, и ПП-ДБ са направили големи компромиси по отношение на своите политики и посланията към избирателите си.

Депутатът отново потвърди позицията на БСП, че това правителство е вредно, резултат от тежки пазарлъци и че единственият изход са предсрочните избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 1 месец

АЛКОХОЛИЗМЪТ изключва мозъка. ЗАТОВА АЛКОХОЛИЗМЪТ СЕ НАСЪРЧАВА В РУСИЯ. НА КРЕМЪЛ МУ ТРЯБВА стадоБЛЕЕЩО : НИЕ СМЕ ВЕЛИКИ. ЗНАЕТЕ ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО наСТАДОТО

9

Анонимен

преди 1 месец

Казваш, че САЩ ни освободи и пороби, нали така?

8

Истината е,че

преди 1 месец

Всеки комунист е нихилист. Всеки с русия стига до просия. Възраждане се кичи с идеалите на Ботев и Левски, но тези революционери са били против русия. Който ни освободи,той ще ни пороби. Много ми е интересно кога " историкът " копейкин ще разтълкува думите на Левски. Отговор...когато жена му се откаже от европроектите, а той от честно спечелената къща със субсидията, която връща вече 5 години.

fallback