Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Още преди 3 г. ги нарекох измамници с бели якички. Доказаха, че съм прав с договорите за газа, спряха директния договор с „Газпром“ и започнаха да купуват през посредници с 30% надценка, заяви Делян Добрев на Националното съвещание на партията.

До края на миналата година, ако не бяхме ние да ги спрем, още щяхме да купуваме такъв руски петрол. Те доказват, че съм прав с всеки изминал ден. Върхът на цинизма е, че днес Денков щял да дава лекция за почтеността в управлението, представяте ли си, запита реторично Добрев.

Още по темата
Същият този Денков, който цяла година заплашва, че ще си подаде оставката, ако ние спрем да купуваме руски петрол. Същият този Денков, който заедно с Василев принудиха ЕК да даде на България дерогация за купуване на руски петрол. С 10 млрд. лева финансираха режима на Путин, а Навални като почина, реваха като опечалени майки във фейсбук, подчерта Добрев.

Вижда им се краят, надявам се той да е съвсем близо, каза още той.

В НДК тече Националното съвещание на ГЕРБ, на което трябва да бъде представен проектът на коалиционно споразумение с "Продължаваме промяната-Демократична България" (ПП-ДБ).

На форума ще бъдат представени два документа - споразумение за коалиционно управление и механизъм за вземане на решения. Ще бъдат дадени и отговори на всички публични въпроси и условия, поставени през последните дни от лидерите на ПП-ДБ.

Националното съвещание се провежда във формат Изпълнителна комисия, народни представители, областни координатори, кметове на общини и райони, избрани от ГЕРБ, общински и районни ръководители на партията, уточняват от пресцентъра на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase